Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תהיות לאחר PIMP MY RIDE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר צפייה של כמות מכובדת של פרקים מתוכנית זו והרבה פרגון לחברה שמשפרים שם את המכוניות, במיוחד MAD MIKE, צצו לי מספר תהיות שאשמח לקבל עליהן תשובה, כיוון שאני, כנראה, בור בדברים הללו.

כל התהיות שלי מסתכמות בשאלה: איך רכב עובר טסט באנגליה ובארצות הברית?

הרי בתוכניות מראים רכבים במצב מחפיר ולעיתים אף ללא שלדה! חשוב לצייין שאביזרי בטיחות מינימלים, כגון פנסים אחוריים, כלל לא קיימים ברובם של מכונית אלו.

בנוסף, לאחר שהמכוניות עוברות סדנת שיפורים, נוספים למכונית הרבה מרכיבים שאצלנו הטסטרים היו פוסלים ממרחק של קילומטרים, בין אם זה פנסים מושחרים לגמרי, BACK FIRE ועוד הרבה דברים טובים ואחרים.

אז עוד הפעם - איך מכוניות עוברות שם טסט? האם בארה"ב/אנגליה מחמירים פחות מאיתנו?

נ.ב

אני רק יודע שנאונים אסורים ובחלק מהמקומות ניתן להישלח למעצר בעקבות כך.

פורסם

חבר שגר כמה שנים בארה"ב טוען שבחלק מהמדינות (אני לא בטוח שבכולן- אבל אולי) האוטו לא צריך בכלל לעבור טסט- אלא רק בדיקת זיהום שנתית.

אני לא ופה אדוק של התוכנית, אבל ראיתי כמה פרקים,ועדיין אני מרגיש צורך לשאול: איך רכב יכול להיות בלי שלדה?

"ai motoare capul doare"

פורסם

לפי מה שאני חושב וגם אני צופה מדי פעם בזה, הגעתי למסקנה משלי עצמית לפניי הרבה זמן, אלו לא באמת אנשים עם המכוניות הישנות / חצי מתות האלו.

כנראה בשביל התוכניות מארגנים רכב חצי מת/ הרוג או שכמעט ולא ניתן לנסוע עליו בהנאה, מביאים אדם כלשהו, הוא עושה קצת "ואו" זה אתם?! לא יאומן, מה על האוטו שלי??!?! מה אתם??!? יואו זה פשוט חלום זה לא קורה!!!" (באנגלית כמובן).

וכך התוכנית בעצם חייה וככה הם בעצם לא צריכים לחשוב על לחפש רכב חצי מת בשכונה כלשהיא (אפשר לחשוב על זה , זה די הגיוני, איזה מפיק או תסריטאי יתחיל עכישו לחפש בשכונות אחריי רכב מת). כנראה יש להם מקום כלשהו, מגרש וכו', אשר משם כנראה םה משיגים את המכוניות החצי מתות האלו, על מנת לעשות עליהם שיפורים וכו'.

דעה שנייה שיש לי אבל גם הגיונית, זה שפשוט העובדים בזמנם הפנוי מחפשים אחר מכוניות לפרוייקטים חדשים, מכוניות שלא עשו בעבר וכו'. אחר כך מביימים את כל הסיפור כשמביאים את הבעלים לרכב ואומרים "טוב אנחנו לוקחים אותו" (כי באמת שעד כמה שזה שקוף).

אני יותר לכיוון הדעה הראשונה :)

לגבי איך הם עוברים טסט? זה כבר למישהו אחר שמכיר את כל הפרוצדורה שם.

פורסם

יש פרוצדורה מבורכת שקוראים לה SINGLE VEHICLE APPROVAL.

שם אתה מקבל ספר ענק עם כל הדברים שצריך שיהיו לרכב, כגון חגורות בטיחות, אורות (מיקום של האורות ותקנים שונים), ואם כל זה מאושר על ידי וועדה והם רואים שזה לפי הספר, הם מאשרים את השיקוץ שלך כסוג של רכב מורשה.

לפעמים זה יכול להיות מייגע, ופוסלים כל פעם על משהו אחר, אבל בסוף נותנים אישורים שם.

אם היה לנו את זה בארץ היה נחמד מאוד, אבל מה לעשות שהממשל לא מספיק חכם בשביל לתת לנו את החופש לבנות משהו ואז לאשר אותו על ידי וועדה של מהנדסים.

לעוד מידע: http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/BuyingAndSellingAVehicle/ImportingAndExportingAVehicle/DG_4022105

פורסם

דעה שנייה שיש לי אבל גם הגיונית, זה שפשוט העובדים בזמנם הפנוי מחפשים אחר מכוניות לפרוייקטים חדשים, מכוניות שלא עשו בעבר וכו'.

או שיש להם מישהו שתפקידו לחפש רכבים במצב מושבת/כמעט מושבת בשכונות/מגרשי מכוניות/מגרשי גרוטאות/לוחות מודעות ואז לקנות/לקחת את הרכב ולביים את כל הסיפור. ואז לגרוס את ה"יצירה" שלהם לברזל, כי אין מצב שאפשר לנסוע בשיקוץ הזה שהם בונים.

אם היה לנו את זה בארץ היה נחמד מאוד, אבל מה לעשות שהממשל לא מספיק חכם בשביל לתת לנו את החופש לבנות משהו ואז לאשר אותו על ידי וועדה של מהנדסים.

אתה יכול לבנות רכב בעצמך, רק שהמבחנים והבירוקרטיה שעליך ועל הרכב שלך לעבור כמעט זהים לאלה שצריך לעבור כדי לפתוח ייצור המוני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפי מה שאני חושב וגם אני צופה מדי פעם בזה, הגעתי למסקנה משלי עצמית לפניי הרבה זמן, אלו לא באמת אנשים עם המכוניות הישנות / חצי מתות האלו.

כנראה בשביל התוכניות מארגנים רכב חצי מת/ הרוג או שכמעט ולא ניתן לנסוע עליו בהנאה, מביאים אדם כלשהו, הוא עושה קצת "ואו" זה אתם?! לא יאומן, מה על האוטו שלי??!?! מה אתם??!? יואו זה פשוט חלום זה לא קורה!!!" (באנגלית כמובן).

וכך התוכנית בעצם חייה וככה הם בעצם לא צריכים לחשוב על לחפש רכב חצי מת בשכונה כלשהיא (אפשר לחשוב על זה , זה די הגיוני, איזה מפיק או תסריטאי יתחיל עכישו לחפש בשכונות אחריי רכב מת). כנראה יש להם מקום כלשהו, מגרש וכו', אשר משם כנראה םה משיגים את המכוניות החצי מתות האלו, על מנת לעשות עליהם שיפורים וכו'.

דעה שנייה שיש לי אבל גם הגיונית, זה שפשוט העובדים בזמנם הפנוי מחפשים אחר מכוניות לפרוייקטים חדשים, מכוניות שלא עשו בעבר וכו'. אחר כך מביימים את כל הסיפור כשמביאים את הבעלים לרכב ואומרים "טוב אנחנו לוקחים אותו" (כי באמת שעד כמה שזה שקוף).

אני יותר לכיוון הדעה הראשונה :)

לגבי איך הם עוברים טסט? זה כבר למישהו אחר שמכיר את כל הפרוצדורה שם.

למה?

אני דווקה חושב שאלו המכוניות של אותם אנשים, וכדי להשתתף בתוכנית,

הם עושים כמו הגרלה כזאת, שכולם שולחים וידאו שלהם ושל האוטו ובו הם אומרים למה להם מגיע

PIMPED OUT RIDE

ואחרי שבחרו את המשתתף, אומרים לו מה לומר ואיך להגיב,

אבל הדבר היחיד שאני לא מבין זה איך אפשר לתת למכונית להדרדר למצב כזה כמו שיש שם.

ככה שניראה לי שהמשתתפים קונים מכונית מתה, ואז ממציאים איזה סיפור שבגללו המכונית נראת כמו שהיא ניראת.

אגב, יש עוד תוכנית, אבל בדיסקברי, ניקראת overhaulin

עם צ'יפ פוס,

http://www.overhaulin.com/home.asp

ולדעתי התוכנית הזאת הרבה יותר טובה מPIMP MY RIDE

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני ממש לא מאמין שהתוכנית הזאת מבויימת, אלא רק החלק שבו אקזיביט מפתיע את בעל הרכב (כל פעם ניתן לראות מחדש שזה מבויים ולא הפתעה אמיתית).

מה גורם לכם לחשוב שהתוכנית מבויימת?

הרי זו עובדה ידועה שבארה"ב ניתן לקנות מכונית בכמה מאות דולרים בודדים ואתם יכולים לתאר לעצמכם איך היא ניראת.

מה עוד, שרובם של בעלי המכוניות הם אנשים צעירים וסטודנטים ונשמע הגיוני שאין להם כסף להשקיע במכונית והם פשוט קנו אותה במקום ממתקים או קיבלו אותה בירושה :)

פורסם

פעם אחרונה שהעברתי שם טסט בדקו 3 דברים:

1.זיהום אויר

2.בלמים (ללא הנדברייקס)

3.אורות , אחורי,קדמי, וברקס, רק שהם נידלקים בלי כיוונים ומה הצבע שלהם.(ללא איתותים)

בלי כל מיני רישומים, שילדה, פתיחת מכסה מנוע וכל מה שעוד עולה לכם בראש.

אז תבינו כמה קל ליסוע שם עם רכב כולל טסטס אחרי שפימפמו לו את הרייד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בארה"ב אין צורך בטסט שנתי לרכב.

רק בהעברת בעלות יש צורך בבדיקת עשן וזהו.

מה שיש בתוכנית זה גרעינים לעומת מה שנוסע שם על הכבישים.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

"שינוי מבנה" לא קיים אצלהם בכלל.

כל העולה על רוחך, תקין ועובר טסט.

לגבי התוכנית:

למה להם לביים??

מפרסמים פרסום קצר בMTV (אחד הערוצים הנצפים ביותר בUS) והפניות כבר מתחילות לזרום כמו מים. מה שנשאר זה רק לבחור את הרכב שנראה הכי גרוע, ושיש להם עליו הכי הרבה רעיונות ומוצרים.

מה שכן נראה מבויים, זה הרכב כשהוא אצל הבעלים. נשמע לי הזוי שיש למישהו ברכב כ"כ הרבה זבל ושטויות, ולפי דעתי אנשים "מרעים" את המצב של הרכב בשביל לזכות...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

נו, ברור שגורמים לרכב להיות יותר גרוע. אני הורדתי את כיסויים מהמושבים כשצילמתי את האוטו בשביל לשלוח להם והורדתי כמה גומיות מהדלתות. הוצאתי גם את הרדיו והחזרתי את הרדיו המקורי.

פורסם

התגובות של אלה שזוכים ל"סרסור האוטו" מבוייים

הם כבר הראו כמה פעמים שזה מבויים בסוף התוכנית בפספוסים שלהם!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...