Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב , אז הגיעה השעה שאני קונה אוטו. סגרנו על לנסר החדשה 2005. יש לי כמה וכמה שאלות בנושא. אבקש תגובה ממבינים בלבד!

אז קודם כל, לנסר החדשה פרימיום 2005, איך האוטו הזה בכמה מילים קצרות.. ( האוטו אמור לשרת אותי ולא אמור לשאת יותר מ3-4 אנשים בכל נסיעה... ) שגם הנסיעות עצמן לא ארוכות טווח.

שאלה קשה אחת זה האם בכלל לקנות מהשכרה? או מחברה? ליסינג וכל מה שקשור... זה אם כי אני מקבל כביכול ( הנחה ) של עד 20 אחוז מהמחירון ( 73500 ) - אפרופו - האם בעוד שלושה שבועות ( ינואר 2008 ) המחירון מתעדכן והמחירים יצנחו בכמה אלפי שקלים? שווה לחכות עוד חודש?

כמה כח סוס יש למנוע הזה??? אני לא יודע מאיפה להשיג מקור כלל על האוטו...אז אם מישהו מכיר איזשהו אתר אני אשמח לעבור סדנא...

האם סובארו אימפרזה ( ניו אייג' ) עדיפה? שוב, השימוש לאוטו הוא לנסיעות קצרות שבדר"כ לא עולות על 40 דקות.. ובעיר... אני גר באזור תל אביב...

האם בכלל יש אוטו אחר בטווח המחיר הזה והשנתון שהוא עדיף הרבה יותר מכמה וכמה בחינות ועולה על המיצובישי? אם כן אשמח לפירוט מאחר ואני מאד לא מעורב ומבין בתחום הזה... זה האוטו הראשון שלי...

בברכת תודה מראש!

אני (:

פורסם

בעיקרון, מה התקציב שלך?

אני אישית, מעדיף קורולה 2005 מלאנסר 2004-7,

היא יותר אמינה ואיכותית והלאנסר המיושנת.

פורסם

בנוסף - הנוחות על הפנים.

לקנות מהשכרה = לקנות רכב שעברו עליו ים אנשים שלא היה איכפת להם מרכב, מליסינג=אדם אחד או שניים שלא היה איכפת להם מהרכב.

לשיקולך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן לגבי ההשכרה נראה לי שירדתי מזה..

לגבי הליסינג אני עדיין לא סגור... נראה אולי יהיה תלוי בק"מ שהיא עברה...

אפרופו קורולה והשוואה לרכב אחר... יש מצב שהסובארו אימפרזה ניו אייג 2005 עדיפה עליה? ואם כן למה? עד כמה שאני יודע הבנתי שהסובארו דיי כבדה והמיצובישי עדיפה מבחינת ביצועים... ( מקור לא מהימן כלל )*

אם יש לכם ידע בנושא זה אשמח בשביל לקצר את דרכי לקניית המכונית.... אשמח לעוד רעיונות וטיפים..

אבל כמו שזה נראה עכשיו אני מתלבט בין האימפרזה למיצובישי...

תודה לכל המגיבים (:

פורסם

בוקר טוב לכולם.

דבר ראשון יש לי לאנסר כזו 2004 יד 2 שקנית לפני 5 חודשים מחברת ליסניג(אלבר ) דגם אקזקיוטיב.

אם אתה יכול לרכוש את הדגם עם התוספות עדיף כי הוא יותר מושך ומעניין(פנסים אחורים שקופים הגה ספרוט של מומה וכו...)

אני די מרוצה מהרכב (קניתי אותו עם 136אלף ק"מ כרדע הוא הגיע ל140אלף) ואני די מרוצה. אני יחסית לא נוסע הרבה בתוך העיר (יש לי קטנוע 125 בשביל זה) רק לנסיעות שגשום או מחוץ לעיר.

רכב מפנק הרבה מקום (הרבה תאים קטנים בתוך הרכב)נסיעה סבירה יחסית לנסיעות בין עירונית יושב טוב על הכביש (צמיגים גדולים יותר מרוב ה1600 המממוצעות 15 אינץ) הגה טיפה קשה.וצריכת דלק סבירה מחוץ לעיר.

בתוך העיר זה סיפור אחר הוא שותה דלק ביחס של 1ל9 בערך .

לסיכום :אם רוב הנסיעות שלך מסתכמות בבין-עירוני ואתה מחפש אוטו טוב ונחמד לדעתי גם יפה קצת קוסמטיקה לך על זה .

רק תבדוק טיפולים בזמן .נזילות למניהם במערכת קירור וגיר שלא מזיף(מה שכן הטיפטרוניק נורא כיפי באוטו אם בא לך לשחק קצת )

פורסם

בדיוק מה שהייתי צריך, מישהו עם אוטו כזה..

שנייה הדגם שלך הוא המאובזר יותר? או שמא הפרימיום.. אני לא מבין.. ( רק יודע שאחד יותר יקר בכמה אלפים בודדים )

בכמה אחוזים פחות מהמיחרון קנית את האוטו? מורידים 15 לא? נניח והאוטו עולה 73000 כמה שווה להציע מחברה?

ואם בכלל שווה לחכות לראשון לינואר הקרוב שהמחירים ירדו? או שזה כלל לא קשור לשנה חדש/ה לאא רק לתחילת חודש...???

תודה רבה לך על הזמן שהשקעת !

פורסם

גם בחלק מהגרסאות הפשוטות יש הגה ספורט של מומו. זה בערך הדבר היחיד שאהבתי ברכב. קורולה תהיה כנראה יותר חסכונית, וכנראה גם יותר סחירה.

ועשה לעצמך טובה, קנה מפרטי. למרות ששכן שלי ממול (באמת!) שומר על הליסינג כמו רכב פרטי, ואפילו מכניס אותו לחניה הפרטית כל ערב לפני השינה(!), אבל הרוב לא ככה. ולא משנה כמה שמרו על הרכב, טיפולים בחלפים זולים עושים את שלהם.

בכלל, אני מעדיף לקנות יקר ולמכור יקר, מלקנות בזול, לאכול קש בדרך ובסוף למכור ביותר זול :!:

אביעד

פורסם

הדגם שלי הוא הפשוט אקזקיוטיב 2004 אבל שנים יותר מתקדמות ניתן להשיג את התוספות גם בדגם זה.

לי יש מגנזיום מקורי של הרכב. כאשר אני קניתי את הרכב המחירון היה 67 ואני קנית ב52 אבל זה בגלל שקנית מחבר שיש לו קשרים טובים בחברת אלבר והוא אמר לי את כל ההיסטוריה של הרכב.כמו כן הוא נדבק המכון בדיקה והבוחן אמר האוטו נקי מכל כיון אפשרי רק למלות קצת אויר שהיה חסר בגלגל הימיני ולנסוע.הרכב נדבק גם במיציבושי שם הראו לי את כל היסטורית הטיפולים שלו. לעוד עזרה פנה אלי בהודעה פרטית .

פורסם

חח אהבתי את המשפט שבסוף.. (: יש נכון בדברים...

אז בינתיים מה שאני מבין זה ללכת על הפרימיום נכון? ואפרופו גם לאחותי יש רכב מהחברה... שביום מן הימים שיחליפו אותו ואת האוטו הנוכחי ימכרו אני מאחל לכל אחד לקנות אוטו שעבר דרכה. היא שומרת על האוטו קילומטרז נמוך וכד'. שוב יש פה עניין לא קטן של מזל.

אגב הקורולה יותר יקרה אני מבין.. ( ובטוח שהיא יותר שכירה מהלנסר?!? )

ארז תודה לך, פניתי אליך בפרטי.

ושוב אם למישהו יש אינדיקציה או הצעה אחרת מעניינת לאוטו אחר. או חוות דעת על הלנסר אני אשמח. אתם עוזרים לי מאד.!

פורסם

אני קניתי הרבה מליסינג וגם מהשכרה.

הדבר הכי חכם לעשות הוא לרכוש רכבים כאלה עם ק''מ נמוך, עדיף בני 1-2 שנים.

רכשתי רכבים עם 15 עד 30 אלף ק''מ ומכולם יצאתי מרוצה. המחיר, שרות, זמינות ומבחר שווה יותר מהריצות בין מוכרים פרטיים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

15-30???! הלוואי עלי שאני אמצא כזה רכב.. למיטב ידיעתי רוב הרכבים שנמצאים למכירה ( 2005 ) עברו את ה90 בסיבוב...

יש איזשהו מגרש / חברה שאתה יכול להמליץ לי עליה כטובה ביותר? או המגוונת?

• תוכן חדש...