Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בערך 5 אלף להשקיע,

חשבתי ככה:

קומפוננט: Lanzar opti 5.1

מונובלוק: audio quart aq a889

סאב:Pioneer TSW3004SPL

עכשיו,איזה מגר אתם ממליצים לי לקומופוננט?

ועם המונו מתאים לסאב? עם לא אנא עזרו לי,

נישאר לי 1560 שקל למגבר לקומפוננט, אבל ניראלי שצריך מונו יותר חזק

פורסם

קניתי היום את הקומפוננטים והמונובלוק שציינת +רכיבים נוספים שאתה יכול לראות בשרשור שפתחתי.

אני עדיין לא יכול לחוות דעה כי המערכת עדיין לא הותקנה ברכב.

פורסם

תתחדש,אבל אני רוצה לקנות את הפיוניר 1000W RMS 3000W אז עם המונו בלוק הזה טוב, עם לא פתוח לעצות נוספות! ומגבר לקומפוננט

פורסם

אפשר קישור?לשתייהם,ועם המונו הנ''ל טוב לו ויוציא מימנו את הכל?

קיקר יותר עוצמתי מהאלף RMS של פיוניר?:idea:

למחיר שלו הוא ניראה לי פיצוץ,יותר מקיקר לא?

כי הקיקר הוא 550RMS המרובע אס אל,והפיוניר 1000RMS

3000W, הקיקר הוא 1200 לעומתו

פורסם

הקיקר מדובר על L7

הוא בעל יכולת ליספוג עד 750 וואט RMS "נקי" כמו שאומרים. הפיונייר המדובר הוא בעל יכולת ליספוג עד 1000 וואט RMS. ה 3000 וואט זה הספק מקסימלי שהוא יכול לקבל. הספק מקסימלי זה הספק לשניה בלבד. זה עוד לא אומר כלום על יכולת הסאב. חוץ מזה הכל תלוי במגבר שיגביר את הסאב.

דבר שני לקיקר השטח של הממברנה הוא גדול יות מאשר ב פיונייר שזה גם יתרון בהפקת עומק באס. קיקר זה סאב חזק מאוד מניסיון. עם הפיונייר לא היה לי ניסיון.

פורסם

אז ללכת על הקיקר? הוא בוודאות יותר חזק מה 3000W של פיוניר?

כי זה לא נישמע הגיוני, קיקר 1500 ,ופיוניר 3000 ,ואלף ארמס והקיקר שבע מאות חמישים

פורסם

כל מה שהיה לי לירשום רשמתי.

תעשה את השיקול שלך

עוד משהו. תיבדוק אצל המוחר האם סאב הוא בעל שתי סלילים של 4 אום או סליל בודד של 4 אום. כי אם הסבא הוא סליל בודד של 4 אום אז יהיה לך קצת קשה להפעיל את הסאב הזה כי לימצאו מגבר שנותן לפחות 500 ב 4 אום זה עסק יקר. לא מדובר על 1000 (1KW)

ואם תלך על קיקר אז תידאג שזה יהיה שתי סלילים של 4 אום לפחות.

בהצלחה

• תוכן חדש...