Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה שלום לכולם אני חדש פה בבעלותי פגו 205 GTI שנת 88

ויש לי כמה שאלות:

*אורות רוורס וערפל לא עובדים-פיוזים חדשים החלפתי לא ממזמן לפי ספר רכב,כנראה שמגע או מנורות לא טובים.צודק?

מה עלי לעשות,לחבר ,לבדוק בישביל שזה יעבוד?!

*אצלי בדש-בורד יש כפתור שנמצא בצד ימין מהכפתור שמפשיר אדים אחורי ,ואין לי מושג מה הפירוש שלו ,מצויר עליו כמו פנס וכמה קווים לידו(שאני לוחץ עליו לא מופיע אור כמו בכפתורים האחרים)...יכול להיות שזה מפשיר אדים של הפנסים או משו?

*החלון הימני של האוטו יורד יפה מאוד אבל עולה לאט מאוד ולפעמים גם נתקע והוא צריך עזרה ידנית שלי (חח) מה אפשר לעשות?

*בגג ליד הידית של הסנרוף יש תאורה וכו' ואז יש שמה מין ידית שיורדת למטה ,לפי מה שהבנתי זה ידית שאמורה לעשות וקום לסנרוף והיא לא עושה את זה מה עלי לעשות?

*לא יודע איך להסביר אבל ננסה,שאני מכניס למשל להילוכים 1-3-5 אז זה נכנס הכל סבבה אבל זה חוזר כאילו לN אבל זה נמצא בהילוך ,ובהילוכים 2-4-R זה נוגע לי בידית אמברקס. מה יכול להיות הבעיה של זה?

*הילוך 1 שאני במצב עמידה הוא נכנס חלק,שאני נוסע ואז רוצה להוריד הילוך מ2 ל1 הוא לא נותן לי-רק בכוח צריך ואז הוא נכנס,כלומר הילוך 1 נכנס חלק רק שאני עומד עם האוטו...מה בעיה של זה?

יש מצב שזה מייסבים של גיר או משו כזה?

תודה,דניאל.

ואם אני אוכל להיפגש עם מישהו שיסביר/יראה/נסדר ביחד תדברים שאפשר.?!

DSCF5589.jpg

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

וואו , המון שאלות, טוב:

רוצה להיפגש עם מישהו? יעזור לדעת מהיכן אתה.

הכפתור עם ציור של "פנס עם כמה קווים" , לדעתי זה אורות הערפל (האחוריים שלך), הקדמיים מקוריים עם הרכב?

מנסיון שלי (בלבד), הילוך 1 תמיד נכנס קשה תוך כדי נסיעה. הוא נכנס חלק בעמידה , כי הוא אמור רק להזיז אותך מעמידה במקום. מספיק שתהיה לך תנועה איטית והילוך שני כבר יוכל לסחוב את האוטו. אתה לא אמור להגיע למצב בו הכנסת ל-1 כשאתה בתנועה.

יש לעניין הזה "תחום אפור" מבחינת מהירות, לכן התשובה לזה קצת בעייתית.

אשאיר קצת בעיות לפתרון ע"י מומחים ממני.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אהלן.

לגביי ההילוך הראשון ארז צודק.

לגביי השאר אתה יכול לקנות קיט בוקסות שיושבות בשק מתחת לאוטו ולהחליף (רצוי לדעת איך )

ואוליי זה יעזור לך טיפה.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

הכפתור עם הפנס והפסים זה באמת אורות ערפל אחורים-עובדים. תודה בכל מקרה

הילוך 1 סבבה הבנתי תודה גם

ואני מאזור נתניה.יש לי כמה חברים שיש להם פג'ו וזה אבל אין להם זמן וכאלה שטויות חח

פורסם

אוי אוי אוי, איזה רכב :wink: תשמור עליה, זה זן שהולך ונעלם.

לגבי החלון - נסה לשמן את המנגנון שלו עם ספריי סיליקון. אם זה לא עוזר, יש לוודא הארקה תקינה למנוע החשמלי.

לגבי ידית ההילוכים - בדרך כלל הבעיה נובעת מהשטנגות. לא עסק יקר להחלפה.

לגבי הילוך ראשון - הוא לא אמור להכנס חלק בנסיעה, רק בעמידה. אם אתה ממש רוצה להכניס לראשון תוך כדי נסיעה תרגל את טכניקת הדאבל-קאלצ'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אוי אוי אוי, איזה רכב :wink: תשמור עליה, זה זן שהולך ונעלם.

לגבי החלון - נסה לשמן את המנגנון שלו עם ספריי סיליקון. אם זה לא עוזר, יש לוודא הארקה תקינה למנוע החשמלי.

לגבי ידית ההילוכים - בדרך כלל הבעיה נובעת מהשטנגות. לא עסק יקר להחלפה.

לגבי הילוך ראשון - הוא לא אמור להכנס חלק בנסיעה, רק בעמידה. אם אתה ממש רוצה להכניס לראשון תוך כדי נסיעה תרגל את טכניקת הדאבל-קאלצ'.

סבבה תודה רבה,ואני מחכה לשאר התשובות לשאלות שלי חח

ואתה תוכל להביא לי הסבר בקטן על איך עושים דאבל קלאץ?

פורסם

לגבי ההילוכים מחלה נפוצה ב 205 - שטנגות באמת סיפור זול

תחליף נורות איפה שלא עובד ואז תדע מה עובד ומה לא

הסנכרו של התיבות הילוכים הישנות לא היה מאפשר להכניס ראשון במהירות (יחסית) גבוהה לראשון או כמעט במצב עמידה ,

דאבל קלאץ' : אתה לוחץ על הקלאץ' מוציע מ 2 ל N עוזב קלאץ' לוחץ שוב ומכניס לראשון - זה נשמע ארוך אך זה לוקח שניה לדעתי עדיין לא יתן לך להכניס לראשון בגלישה מהירה יחסית ככה בנוי הגיר

עד כמה שהיה לי ניסיון עם צרפתיות המנוע של החלון בטח עייף כבר ולכן עולה לאט נסה באמת לשמן כמו שציינו כבר אולי זה יעזור לו

אחלה אוטו יש לך !:-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

תודה לכולם אנשים,מקווה לראות אותכם בפועל במפגשים וכו'

אוטו באמת נהדר,אבל יש טיפה דברים לסדר..אין מה לעשות,לאט לאט האוטו יהיה יותר ויותר טוב

פורסם

*בגג ליד הידית של הסנרוף יש תאורה וכו' ואז יש שמה מין ידית שיורדת למטה ,לפי מה שהבנתי זה ידית שאמורה לעשות וקום לסנרוף והיא לא עושה את זה מה עלי לעשות?

קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21619&highlight=%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA

הידית שלך שבורה ?

אין לה ציר ?

היא כן ניתנת להזזה ? נוצר ואקום ? (הואקום נשמע היטב, וגם ניתן לראות את היצמדות מסילת הגומי כשהוא מופעל.

מה קורה אצלך ?

חלון הגג נפתח ? עובד ? סגור ? מודבק בסיליקון ? יש חדירת מיים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי תכפתור *** תכפתור = את הכפתור *** ווקם בכלל יש תמדחס *** תמדחס = את המדחס *** וזה אבל הכפתור שמפעיל תווקום *** תוואקום = את הואקום ***אינו קיים ,הצינור של הווקום גם קיים

מאיפה אני יכול להשיג כפתור ומי יודע להתקין אותו?

פורסם

פה יש לך רשימה של 205 GTI מרוסקות שמוכרים חלקים מהרכבים.

רוץ מהר ומנסיון, תאגור כמה שיותר חלקים כי אח"כ קשה מאוד למצוא אותם וג'אן ירוקן לך את החשבון בנק :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה אתה מעריך שהכפתור וואקום עלול לעלות לי בפירוקיות?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אז ככה שלום לכולם אני חדש פה בבעלותי פגו 205 GTI שנת 88

ויש לי כמה שאלות:

*אורות רוורס וערפל לא עובדים-פיוזים חדשים החלפתי לא ממזמן לפי ספר רכב,כנראה שמגע או מנורות לא טובים.צודק?

מה עלי לעשות,לחבר ,לבדוק בישביל שזה יעבוד?!

*אצלי בדש-בורד יש כפתור שנמצא בצד ימין מהכפתור שמפשיר אדים אחורי ,ואין לי מושג מה הפירוש שלו ,מצויר עליו כמו פנס וכמה קווים לידו(שאני לוחץ עליו לא מופיע אור כמו בכפתורים האחרים)...יכול להיות שזה מפשיר אדים של הפנסים או משו?

*החלון הימני של האוטו יורד יפה מאוד אבל עולה לאט מאוד ולפעמים גם נתקע והוא צריך עזרה ידנית שלי (חח) מה אפשר לעשות?

*לא יודע איך להסביר אבל ננסה,שאני מכניס למשל להילוכים 1-3-5 אז זה נכנס הכל סבבה אבל זה חוזר כאילו לN אבל זה נמצא בהילוך ,ובהילוכים 2-4-R זה נוגע לי בידית אמברקס. מה יכול להיות הבעיה של זה?

*הילוך 1 שאני במצב עמידה הוא נכנס חלק,שאני נוסע ואז רוצה להוריד הילוך מ2 ל1 הוא לא נותן לי-רק בכוח צריך ואז הוא נכנס,כלומר הילוך 1 נכנס חלק רק שאני עומד עם האוטו...מה בעיה של זה?

יש מצב שזה מייסבים של גיר או משו כזה?

תודה,דניאל.

ואם אני אוכל להיפגש עם מישהו שיסביר/יראה/נסדר ביחד תדברים שאפשר.?!

אחי אתה לא צריך לשבור הרבה את הראש ולא לנסוע לאף אחד תיתקשר אליי למספר 0547414176 ואני יעזור לך בכול מה שקשור לצרפתיות והכול בכיף

אני לא נוסע מהר אני טס נמוך :evil:

• תוכן חדש...