Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש כאן אחלה פורום מהרבה אנשים,אז באתי להעזר בכם קצת... 8)

כרגע אין לנו במשפחה אוטו ובקרוב אולי נקנה,אז צריך להתחיל לחפש

אני בן 18 יש לי רישיון שנה בערך,אם זה משנה

בקיצור אנחנו רוצים משהו עד ה50 אלף שקלים

מכונית משפחתית,שתהיה אמינה בטיחותית איכותית,וכל שאר התכונות הטובות שאפשר להגיד על מכונית

ודבר מאוד חשוב,שלא יהיה יקר כל כך להחזיק אותה ותהיה חסכונית,

תגידו מה בערך נכנס בטווח הזה,הבנתי רנו מגאן יכול להיות נחמד,אבל בטח יש דברים עדיפים....

תודה מראש :wave:

פורסם

רנו מגאן- רק ידנית ! ורצוי עם מנוע 1600 (ולא 1400).

אם חייבים אוטומאטית-ניסן אלמרה (אמינה מאוד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני דווקא נוטה להמליץ על היפניות הטהורות מאזדה וטויוטה

לדעתי אלה מכוניות שאין בעיה למצוא השוק מוצף אתה קונה את האוטו ואתה יודע שיש לאוטו שלך שוק בכל מצב

בשני היצרנים יש תחרות שיווקית המכוניות נסחרות חזק במשק הישראלי וזה שהכי חשוב

כמו כן קח בחשבון שאם תקנה כל יצרן אחר כמו פולקסווגן ושאר הגרמניות

תשלם יותר בטיפולים במוסך בביטוח וזה חשוב לקחת את כל הכסף שמוצאים על האוטו ולעשות חושבים עם עצמך

אוטו זו לא הכנסה אלא הוצאה חשוב לדעת

בהצלחה,

• תוכן חדש...