Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

האלטרנטור והמצבר ברכב שלי הם סטנדרטיים.

הרכב טויוטה קורולה 96 GLI 1.6 ליטר

המערכת - מפורט בחתימה.

איך האלטרנטור והמצבר סוחבים את זה? - לא יודע, נס אלקטרוני מבחינתי.

סתם סתם - הפיוז על הכבל מתח הראשי שלי הוא סה"כ 40 אמפר והגיינים בשלושת המגברים לא פתוחים מי יודע מה - במגברון המסכן של הטוויטרים הגיין על האפס בכלל ובקיקר בשניהם על השליש וככה גם במונובלוק.

אבל אני לא יודע מה מצב הטעינה של המצבר באופן כללי כשהמערכת עובדת ואני לא יודע מה רמת הזרם כשהמנוע פועל ולכן אני רוצה לקנות את הצגים האלו - יותר חשוב לי מד הטעינה.

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מד? מה תג המחירים?

מצאתי כמה פשוטים מאוד שממש נראים כמו משהו שלקחו מאיזה רכב צבאי, אני גם מחפש משהו שיראה קצת יותר מודרני?

אשמח אם תוכלו להכווין אותי כיוון שבEBAY לא הצלחתי למצוא...

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, תודה.

מצאתי גם אחד אלקטרוני שהוא לא בתצורת מד אלא סתם משהו פלסטי אבל סה"כ עושה את העבודה ב130 שקל.

אם אני רוצה לקנות מד אנלוגי זה יוצא 280 שקל ודיגיטלי סביבות ה500 שקל.

סה"כ אני רוצה משהו פשוט שיעשה את העבודה בלי בניות וכו' וכו' - נראה לי שאני אזמין את ההוא ב130.

אבל בכל זאת אם יש המלצות או משהו כזה אולי כדאי להמליץ בשביל כל מי שעלול להתעניין בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחת הבעיות עם המדים הללו זה הדיוק ,

הם לא מדוייקים יחסית לרב מודד איכותי ,

לא מזמן הבאתי כזה מד דיגיטלי (בסיסי +) וחיברתי את המד עם הרב מודד שלי (שהוא איכותי ביותר),

יש שם סטיה של עשירית או יותר , תלוי בעומס , מה גם שהמד הזה ממש לא יציב והמספרים שאחרי הנקודה משתגעים.

אני לא מדבר על מד בררה אלא על משהוא שראיתי ביותר מחנות אחת למערכות אודיו לרכב

(ומדובר על כמה חנויות שכולנו מכירים ומעריכים).

אני לא רואה שום ברירה חוץ מלהביא שעון רציני של חברות כמו AUTO GAUGE או AUTO METER או משהוא כזה על מנת לקבל תוצאה שמניחה את הדעת - וזה עולה הרבה כסף באופן יחסי, ללא ספק .

אני מצרף דוגמא לשעון דיגיטלי ושעון אנאלוגי של AUTO GAUGE :

voltanale6.jpgvoltdigife7.jpg

הנה דוגמאות של AUTO METER :

6391ddr0.jpgautometerdigicz6.jpg7192dim9.jpg

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

או לבנות אחד ממסך LCD שניתן לשלב בבניית פיבר?

זו עבודת גמר עם הסבר מאוניברסיטת וושינגטון על בניית מד מתח

http://www.ee.washington.edu/research/vlsilab/miodrag/research/finalreport1.PDF

וזה עוד איזה משהו שיעזור בבניית צג כזה

http://www.japina.eu/podatki/lcd_voltmeter-navodila-ang.pdf

יש חנות במושב נורדיה שמתעסקת בכאלו פרוייקטים, אולי יש להם קיט מוכן

גם כאן

http://www.discovercircuits.com/V/volt-meters.htm

וכאן

http://www.best-microcontroller-projects.com/lcd-volt-meter.html

פורסם

אני מצרף לינק לפרסומת של AUTO METER

כך הדברים יהיו קצת יותר ברורים לגבי איך הכל נראה וכאלה.

(האיכות קצת הלכה בהמרה אבל לא נורא)

לחצו כאן להגעה לעמוד הסרטון.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...