Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בפולו 75 כ"ס החדשה יש לי רעשים כמו מעיין צילצול כזה ישן של בית ספר אני יודע שזה ממערכת הפליטה א. כי ברכב הישן שלי היו לי אותם צילצולים וזה היה ממערכת הפליטה לא פתרטי את הבעיה כי זה לא הפריע לי.

ב. כי בבדיקה לפניי קניה רשום לי רעש ממערכת הפליטה.

ברכב החדש כן משנה לי הבעיה של הרעש אני לא רוצה שיהיו רעשים מישהו יודע למה מערכת הפליטה מרעישה כמה עלות של תיקון כזה ?

פורסם

99% שזה ממיר קטליתי, אם תחליף אותו לאחד מקורי זה עלול לעלות מיספר אלפים (צ'מפיון), אתה יכול להרכיב אחד חליפי וליגמור את הסיפור בהרבה פחות כסף.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

זה גם אולי נובע מהצינור "גמיש" שהוא ה"בולם" של צנרת הפליטה. זו אחת המחלות הידועות בפולו.

 

לגבי הממיר, זה תלוי כמה ק"מ עבר.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

גם אני חושב.

המחלה בפולו זה הגמיש.

 

גש לאגזוזן הקרוב והוא יסדר לך את זה בעלות של 300 ש"ח +-.

קשה לי להאמין שזה הממיר אבל הוא יבדוק לך את זה.

×
×
  • תוכן חדש...