Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון "קבוצות קניה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - לאחר שהזמתי רכב, התברר לי כי במידה ואמליץ עליו לקונים נוספים, הם ואנוכי נהנה מהטבות שונות מעבר למה שיכול רוכש בודד לקבל. ההטבה יכולה להגיע עד להנחה בת 4-5 אחוז במידה ומתארגנת "קבוצת רכישה" של מספר מכוניות (5 עד 10) וכמובן שלקבוצה שכזו יש אפשרות לקבל הטבות בדומה לחברה הקונה רכבים בכמות מסחרית.

לפיכך, עלה בדעתי לפתוח שרשור שמטרתו יצירת "קבוצות קניה" לרכבים שונים, כאשר בכל תת-שרשור תהיה התייחסות לדגם ספציפי. כך, יוכלו מתעניינים ברכישת הדגם לתאם קניה יחדיו ולקבל את התמורה המקסימלית.

מנהלים - לטיפולכם אודה!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כזו יוזמה צריכה לעבור דרך כלי פירסומי גדול יותר מאשר הפורום.

תחשוב: 10 אנשים מאוגדים קונים בתקופה זהה רכבים מאותו הדגם, או לפחות יצרן. זה גדול על הפורום...

פורסם

אני לא כ"כ חושב שזה גדול על הפורום, כל אחד יש לו את קבוצת החברים שלו שאולי אחד מהם רוצה לקנות רכב שכזה...

שווה בדיקה

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

שווה בדיקה זה בטוח.

אני לא רואה איך אנחנו מפסידים פה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...