Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב הכי כדאי בתקציב של 20 אלף ?

אני בן 18 רוצה לקנות אוטו שאני יהנה ממנו בלי להיות במוסך כל שבוע ..אוטו שיסע כמו שצריך ושיראה סבבה

לא אוהב תמכוניות הקטנות ואם כבר אז פונטו ...בכיוון של סופר לנסר הונדה וכאלה ...

הכי חשוב שהאוטו יסע טוב ויראה נחמד ...

חשבתי על סופר לנסר פיאט פונטו אני ממש בקטע של הלנסר מה אתם אומרים ? אם יש עוד הצעות אני ישמח לשמוע

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

תודה :)

פורסם

בתור אחד שחיפש סופר לנסר שנים 95-97 כמה חודשים אני יכול להגיד לך שממש ממש

קשה למצוא סופר לנסר במצב טוב(אני מדבר על ידנית כמובן כי האוטומטית ידועה בתקלות שלה),

אך אם תמצא, אני בכל אופן ממליץ כי אני אישית אוהב את הרכב- זריז, צריכת דלק לא בשמיים, וכו'.

יונדאי לנטרה יש לאחי והוא לא "הכי מאושר" - הרכב כבד, לא נראה טוב(לדעתי), לא מהנה לנהיגה אבל

מאחר ולאחי יש ילדה אז הוא נשאר עם הרכב כי הרכב סביר מבחינת נסיעה שוטפת ולא למי שמחפש הנאה

מהנהיגה.

לגבי הפונטו ישנן המלצות רבות אך אני אישית לא אוהב את המראה אך מבחינה מכנית הוא סביר מאוד לתקציבים האלה.

הייתי ממליץ לך לפזול למזדות למניהן(F323 וכו'), אפשר למצוא עד 20 אלף ש"ח אך בנתונים נמוכים יותר.

על הונדה לדעתי אין הרבה מה לדבר בתקציב הזה וגם אם תמצא אז אל תחשוב שזאת "מציאה" כי רובן "נשחטו" וכבר עברו

את מרבית חייהם. (אך תמיד אפשר למצוא מציאה אם יש הרבה מזל :) )

מקווה שעזרתי !

בהצלחה בהמשך :)

פורסם

דייהטסו אפלאוז מהשנים 1996-1997 אפשר לקחת בחשבון. גם גיר אוטומאטי לא עושה בעייות.

צריכת דלק יותר טובה מסופר לנסר. דלת חמישית מאוד נוחה.

תקרא בשירשור הזה יש מידע מפורט וגם מיחירים של טיפולים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179516&highlight=%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...