Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

השבוע קיבלתי רכב חדש (יונדאי אלנטרה 04) יש לו כמה בעיות בעניין האודיו אני רוצה לדעת איך אפשר לסדר אותם .

1 . האנטה היושבת על יד התא מטען עולה ויורדת אך כל פעם שהיא יורדת היא משמיעה מעין רעש של דפיקות . 4 דפיקות אחת אחרי השניה , איך אפשר לבטל את הרעש ? יש דרך לשמן אותה ואולה הירידה והעליה תהיה יותר חלקה ואז לא ישמע רעש ?

2 . לפני שאני מניח את הטוויטר על הדש בורד יש לי מקום על הדלת לטוויטר הוא נראה לי מכוון טוב לאוזניין , האם כדי להשתמש בוא או הסאוד ישמע טוב יותר כאשר הטוויטר ישב על הדש בורד ?

תמונה :

תודה יעקב

DSC00637.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אף אחד? nobady?

גם לא על השאלה השניה ?

אולי בכל זאת ?

שוב תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדוק אם האנטנה מתקפלת עד הסוף. יכול להיות שהיא נתקעת כמעט בסוף "ומנסה" להיסגר.

בכל מקרה, אנטנה חשמלית עולה בסביבות 170 שקלים.

מקום הטוויטרים נראה מאוד מתאים, אין סיבה להרוס את המראה הנקי ולשים טוויטרים בדשבורד.

פורסם

תודה רבה לא חשבתי שזה הבעיה של האנטנה אבל נראה לי שאתה צודק אני באמת צריך לתקן את העניין .

גם אני אהבתי את המיקום של הטוויטרים ככה המראה יראה לא "חשוד" בשביל הגנבים .

שוב תודה

יעקב

פורסם

על פי דעתי צריך לפרק את האזור שאליו מתחברת האנטנא אם אני לא טועה בכנף מאחור

בצד שמאל כאשר תפתח שם תראה אולי כל פעם שהיא יורדת או עולה היא משמיעה לך רעשים

כי היא לא מחוברת מספיק חזק לשילדה בעזרת כמה בנדים או סטריפים תחזק אותה יותר טוב לשילדה.

ובקשר לשאלה השנייה יש אפשרות לפרק את הדלת ולהתקין את הטוויטר בעגול הזה זה מיעד לו.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

לא ממולץ להתקין במקום המקורי.

כי אז מי שיכנס לא ידע שיש לך טיווטרים טובים ולא זבל של שקל.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ולמי שלא הבין. זה בצחוק.

וברצינות.

אתה צריך לשמוע עם המקום המקורי. טוב לך מבחינת כיוונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לגבי האנטנה היום שיחקתי איתה קצת הרבה הצלחתי לגרום לה לרדת עד הסוף כמו שצריך עדיין עושה רעשים אבל פחות .

לפני זה היא גם לא עלתה עד הסוף עכשיו היא עולה יותר .

אני ינסה לחזק אותה לשילדה אני מקווה שזה יעזור לסדר עוד יותר את הבעיה .

לגבי הטוויטרים אני חושב שבאמת שם זה ישאר הכיוון הנוכחי נראה לי ממש טוב גם לעין וגם טוב לעיניים של הגנבים 8).

יש לי עוד 2 שאלות בקשר לדברים קצת יותר שונים :

1. האם חיבור של מקרר יהווה בעיה עם המערכת המקורית מבחינת חשמל ? (בנתיים אני לא מתקין שום רכיב עד שאני לא משלים את הרכיבים אצלי בבית ).

2. לגבי מחשב כף יד המחובר לאוטו + אפשרות לחיבור GPS מישהו יודע איך עושים את זה ויכול להסביר לי ?

במחשב היה כבר GPS אח שלי הקטן שיחק איתו ומחק בוא את ה GPS. מישהו יודע איך להתקין דבר כזה שוב על גבי המכשיר ? או חנות שיכולים לעשות לי את זה ? וכמובן אם מישהו יודע בערך את המחיר של העניין הזה .

תודה רבה

יעקב

פורסם

מקרר לרכב אם אתה משאיר אותו דלוק שגם שהרכב לא מונע יש עם זה בעייה הוא צורך מספיק אמפר וגם אם אתה יכול לפרט יותר איזה רכיבים של המערכת מגברים וכו..

ויש אפשרות להוסיף מצבר נוסף.

בקשר gps יש מקומות שניתן לקנות 300 400 שקל אנטנא שמתאימה לרוב סוגי מחשבי כף היד.

באזור ראשון לציון או תל אביב.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

פורסם

לגבי האנטנה.

שהאנטנה פתוחה עד הסוף מרח עליה שכבה דקה לכל האורך שלה גריז ממש שכבה דקה.

או שמן מכונות(שמן מנוע)

ואז סגור את האנטה ופתח אותה כמה פעמים ותעדכן אם עזר..

פורסם

איך הולך עם האנטנא

נו אז העינן טופל או לא.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

פורסם
לגבי האנטנה.

שהאנטנה פתוחה עד הסוף מרח עליה שכבה דקה לכל האורך שלה גריז ממש שכבה דקה.

או שמן מכונות(שמן מנוע)

ואז סגור את האנטה ופתח אותה כמה פעמים ותעדכן אם עזר..

נראה לי שהוא אמר שהוא מרח גריז.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

פורסם
איך הולך עם האנטנא

נו אז העינן טופל או לא.

סליחה שכחתי מהדיון של עצמי :lol:

האנטנה עכשיו חצי חצי פעם כמו שצריך יורדת ועולה ופעם לא.

אבל הרעשים ממנה עדיין קיימים רוב הפעמים.

בעיקרון אני יסע לקנות גריז מחר , אפשר להשיג את זה באייס או טמבור או משהו בסגנון ?

לגבי הGPS יש לו אנטנה עצמאית כאילו עם המכשיר

אני רק צריך את התוכנה , כמובן שאני לא מתכנן קניית תוכנה + התקנה במעבדה , העניין עולה משהו כמו 800 ש"ח.

הבנתי שאפשר לעשות את הדבר הזה לבד בלי יותר מידי עבודה ורק עם קניית מפצל לכרטיס זיכון וזה עולה הרבה פחות יקר .

לגבי המקרר , כן אני רוצה שהוא יהיה דולק גם בשעת חניה כאילו אם אין בוא כלום אז אני יכבה אם יש משהו אני רוצה אותו דולק.

חשבתי על המקרר של NORMANDE 40 LITER משהו כזה .

אם אני מוסיף מצבר אז הוא לא טוען את עצמו לבד , אני חושב שזה לא יעזור לעניין .

תודה

יעקב

פורסם

הקפצה , מישהו ?

עזרה לגבי החשמל ברכב .

תודה מראש

יעקב

פורסם

לגי הטויטרים אתה צריך לשמוע אותם במקום מקורי ובמקום אחר.

לפי דעתי לא ישמעו טוב במקום המקורי כי טויטר אחד יהיה מאוד קרוב אליך וגם הם יהיו די נמוכים.

• תוכן חדש...