Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יעקוב הבעיה הי בעיה ידועה באנטנות חשמליות זה גלגל שינים פנימי בתוך האנטנה שפשוט קופץ מהשינים שלו אפשר לחיות אם זה או פשוט להחליף את האנטנה.

התרגלתי לזה שהיא לא נפתחת עד הסוף זה לא סוף העולם גם ככה רוב הזמן זה דיסקים .

אבל עיצבן אותי שהיא לא נסגרה עד הסוף ולכן שברתי את הראש שלה ושלי עד לרגע הזה שהיא יורדת עד הסוף בלי בעיות.

עכשיו זה נראה טוב לעין במבט ראשון =)

תודה רבה על העזרה .

עכשיו בקשר למקרר יש למישהו קצת ידע להעניק לי ?

או כדי לפתוח דיון בפורום שונה באתר ?

שוב תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
סליחה שכחתי מהדיון של עצמי :lol:

.

לגבי המקרר , כן אני רוצה שהוא יהיה דולק גם בשעת חניה כאילו אם אין בוא כלום אז אני יכבה אם יש משהו אני רוצה אותו דולק.

חשבתי על המקרר של NORMANDE 40 LITER משהו כזה .

אם אני מוסיף מצבר אז הוא לא טוען את עצמו לבד , אני חושב שזה לא יעזור לעניין .

תודה

יעקב

אפשר לחבר אותו כמו המצבר המקורי והוא כן יטען, אך איני יודע עם הוא יסיפק לך,תחכה שמישהו מומחה יגיד לך

פורסם
הוא רוצה לשים מקרר באוטו

עונה על השאלה יחיאל ? :lol:

אני יודע שאפשר לחבר למצבר המקורי אבל אם אני רוצה להשאיר אותו דלוק גם שהאוטו מכובה ? בטוח שיש אפשרות אבל זה יגמור את המצבר , בגלל זה אני מחכה שמישהו מבין בעניין הזה ויכול להגיד לי את האופציות וכמה שפחות כסף לבזבז על זה .

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...