Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לטורים נמוכים

Amit .G
שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי פיאט טמפרה שנת 94' 1.6 הזרקה

לפני כחודש וחצי האוטו התחיל לרעוד לי קבוע, לאחר בירור הגעתי למסכנה שהאוטו עובד על 3 פלגים ולא על 4, לאחר כשבוע כשהתפנה לי זמן מהעבודה, נגשתי למוסך הקרוב כדי שיחליף לי פלאגים כי לא היה לי זמן וכוח להתעסק בזה ואמרתי שבסוף השבוע אני כבר יחליף את כל הפילטרים באוטו והכל.

ניגשתי למוסך החליפו לי שם 4 פלאגים ובפלאג האחרון שהמוסכניק הלא מקצועי חיבר לא התישב שם טוב ולפי דבריו הפלאג יושב מצויין. משם נסעתי וכל הדרך האוטו מקרטע לי ויורד לטורים נמוכים עד לכמעט כיבוי ועולה חזרה ולא מתכבה, הגעתי למסכנה שאחד לא מחובר שם טוב, ניגשתי חזרה למוסך, והמוסכניק אמר שהפלאגים יושבים מצוין וזוהי בעיה של הוואדום בנוע כי הצינורות לא מחוברים לי טוב שם (בעיה שלא הופיעה לפני) מפה לשם ואחרי מריבות רבות הגענו למסכנה שהוא לא יודע לטפל כמו שצריך בפיאט אז שלא יטפל, והוא מצידו אמר לי שאני ילך למוסך אחר ויחזיר לו את הפלאגים והוא יחזיר לי את כספי, לכן הלכתי וקניתי חלקי חילוף לביצוע טיפול תקופתי אם כבר, ביצעתי הכל טוב ויפה החזרתי לו את הפלאגים קיבלתי את כספי חזרה והכל מצוין.

עכשיו פניתי אליכם:

לאחר הטיפול הכל עבד מצויין אך לאחרונה הרגשתי שהטורים שלי יורדים ממש נמוך ל600 כשחם והמנוע לפעמים פתאום מביא רעידה קטנה וזהו מדי פעם עכשיו שאלתי אליכם, יכול להיות שחוט הצתה אחד שם לא יושב טוב כי היתה לי בעיה איתו ויכול להיות שצריך להחליף אותו??

כמו כן, יכולה להיות בעיה אחרת הגורמת לדבר זה?

יש לציין שכשהמנוע קר הטורים עומדים תקני על 900-1100 ואין שום בעיה אך לפעמים כשהמנוע חם ואני עומד אז הטורים יורדים ל600-700.

אשמח לקבל תשובתכם המנוסה, ויכול להיות שזה תקני ואני סתם הוזה :-)

ואם כבר פתחנו נושא לא נעמיס ונשאל פה עוד כמה שאלות על הדרך:

אני כרגע עוסק בישור קו עם הרכב וברצוני לרכוש צמיגים חדשים:

המידה של הצמיגים שלי היא 175/65/14 ורציתי שתמליצו לי על צמיגים, חברות, מקומות זולים לרכישה באזור המרכז, ותתנו לי הערכת מחיר של 4 צמיגים כולל עבודה בסך של עד 1200 השקעה.

בנוסף הברקסים הקדמיים ברכבי הם דיסק ולפי חוות דעתו של המוסכניק לפי מבטו עליהם נאמר לי שהם די שחוקיים ויש לי איתם עוד חודשיים נסיעה בערך רציתי לדעת כמה אמור לעלות לי להחליף אותם? איפה כדאי לעשות זאת? (צחפש מוסך זול ואמין שלא יקרע אותי)

אשמח שתענו לי על שאלות אלו, ומצטער עם יש טעויוית בכתיבה וחזרה על מילים או חוסר סימני פיסוק פשוט השעה מאוחרת כבר.

בתודה מראש,

עמית גלאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד המקומות הזולים ביותר לקניית צמיגים הנם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 88 יפו, טל' 03-6828584 או 03-5184353

ואתרם הנו www.anton-tires.net

מחירי צמיגים לפי יצרנים ומידות תמצא במחירון שבאתר www.tires4u.co.il

המלצות לצמיגים בודאי תקבל פה מחר.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...