Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר ל 750 פרימייר של פיונייר!

mooch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

היום עשיתי כמה בירורים ואמרו לי שעקב זה שאת הפיונייר מביא חברה מקבילה לפיונייר עוזי אז הם מביאים מכשירים מחודשים ולא חדשים,האם זה נכון מישהו יודע??

הבנאדם בחנות אמר לי שרק רדיו עוזי מביא חדש אבל כל החנויות האחרות אמרו לי שרדיו עוזי לא מביא את ה 750...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הפרימייר זה מכשירים ביבוא מקביל שמשנים להם את התדרים בארץ. אני גם שמעתי שמועה על כך שהם משוחזרים אבל על מכשיר שקניתי לאחי לא היה כל סימן לכך. בהתחלה אף הביאו לי בטעות את הדגם הרגיל של פיוניר והוא דווקא נראה כמו מכשיר משוחזר.

אני אנסה לברר על זה הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איל,מה שרמתי נ"ל אמר לי אבי מרדיו העמק...

הוא אמר שיש שרק רדיו עוזי יודע מה מחודש וזה עקב איזה חלק פנימי.....

איך אפשר לדעת באמת?? {ד"א אם אמר לך אותו בנאדם אז אני מאמין שאפשר לישון בשקט ויש לנו שמועה מאותו בנאדם}

ות'אמתאני צריך בירור דחוף כי אני רוצה להביא המכשיר הזה ועכשיו הבנאם הזה הפחיד אותי...

ד"א

בפאנל שעבר שלי לא היו מתאמים בין הרדיו דיסק לאוטו... הכוונה שהחוטים היו מולחמים לחוטים של האוטו.... איפה אפשר לקנות מתאם לפיונייר ולאוטו מזדה,או שזה סטנדרט ביו כל המכוניות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא דיברתי עם אבי.

לגבי הבירור, אם יש לך ספק ויש לך אופציה אחרת אז לך על האופציה האחרת.

מתאם אם צריך יהיה למתקין, לא צריכה להיות בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום התקשרתי לרדיו עוזי.

אמרו לי שעקב זה שהפיונייר זה יבוא מקביל אז הוא מחודש

הוא אמר לי איזה מילה REFERBISH או משהו כזה לא כל כך הבנתי אותו...

עכשיו יש סיכוי שהם אומרים את זה בכוונה כדי שלא יקנו אותם או שהם צודקים אני לא יודע.... עכשיו אני בדילמה אם לקנות את הפאנל או לא...

יש תחלופות בערך לפיונייר הזה?? משהו באותה רמה אבל אולי חברה אחרת?

או שכדאי לקנות את הפאנל?

ד"א

מה זה ביכלל מכשיר מחודש??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום התקשרתי לרדיו עוזי.

אמרו לי שעקב זה שהפיונייר זה יבוא מקביל אז הוא מחודש

הוא אמר לי איזה מילה REFERBISH או משהו כזה לא כל כך הבנתי אותו...

עכשיו יש סיכוי שהם אומרים את זה בכוונה כדי שלא יקנו אותם או שהם צודקים אני לא יודע.... עכשיו אני בדילמה אם לקנות את הפאנל או לא...

יש תחלופות בערך לפיונייר הזה?? משהו באותה רמה אבל אולי חברה אחרת?

או שכדאי לקנות את הפאנל?

ד"א

מה זה ביכלל מכשיר מחודש??

ידידי היקר - יש לי חבר מאוד טוב שהוא מתקין מערכות (אפילו נדמה לי שדיברנו בטלפון...)

בכל מקרה REFARBISH זה שם כללי לקבוצת מכשירים שיצאו עם "פאק" בייצור (הם לא היו מורכבים!!!) חזרו למעבדה של פיוניר (לפני שהגיעו לארץ...) ותוקנו, כלומר החלק שגרם ל"פאק" הוחלף ולכן זה אמור ליהיות יותר זול בכמה לירות... בכל מקרה חבר שלי מכר כמה כאלה (גם רגילים, כלומר לא REFARBISH) והוא אמר לי שהם עובדים פיצוץ כמו הרגילים!

אגב על מכשיר כזה יש מדבקה שרשום עליה "REFARBISH" .

בסוף הכל אותו דבר!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם לחזור אחריי refurbished :)

הבעיה במכשירים משוחזרים היא שלפעמים הם לא משוחזרים במעבדה המקורית של היצרן ואז יכולה להיות פגיעה באיכות המוצר. אם הם משוחזרים אצל פיוניר אכן תהיה להם מדבקה צהובה שתעיד על כך.

אני חושב שאם ההפרש בין הפרימייר למכשיר של עוזי רדיו הוא גדול ואתה מקבל אחריות לשנה אז תקנה את הפרימייר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה אם זה מעניין אותך אני יכול להביא לך את המכשיר ב 2300

את ה 750 premier או את ה 7500 מה שתבחר (עם אחריות וכו') -יהיה למכשיר אמא ואבא!!! -המחיר כולל התקנה! וזה לא REFURBISHED ( אחד מהדגמים כן ואחד לא ,אני לא זוכר איזה ,אם תרצה אני יברר- יש לך את המספר שלי -אם לא, וזה מעניין אותך, תגיד לי אני אשלח לך בפרטי...)

אבל קח בחשבון שזה באיזור המרכז (רמת גן\גבעתיים)....

בהצלחה במה שתבחר :wink:

בסוף הכל אותו דבר!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה חושב שלמכשיר שמאיפה שאני רוצה לקנות אין אמא ואבא??

אם הייתי גר באזור המרכז הייתי בא אליך בכיף,רק תחשוב שהדק עוד יעלה לי 100 שזה כבר 2400 אז בישביל 100 שח לנוסע עד אליך לא שווה.....

אם היה הבדל משמעותי אז כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אומר תבוא (לי זה באמת לא אכפת..) -רק הצעתי לך לבדוק שיש למכשיר אמא ואבא -לא אמרתי שאין!!!

תעשה מה שאתה רוצה אחי- אני רק הצעתי את עזרתי לחסוך לך 200 ש"ח!!!

בסוף הכל אותו דבר!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...