Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נפלו גיבורים... פעם זו הייתה אחלה סדרה. :roll:

• ואז הם הרגו את הפרופסור (חבל) ואת וייד (דווקא את זה היה צריך לעשות קודם)
  • ואז הכניסו את היצורים המעצבנים האלה ("קרומגס"? מאיפה השם הזה?)
  • ואז כל הסדרה הפכה לקשקוש סוציולוגי ואלגוריה לשואה ולרדיפה אתנית
  • ואז הביאו את "שחקן החיזוק" - אח של ג'רי אוקונל (סתם עוד יפיוף)
  • ואז השביתו את קווין, ו"מיזגו" אותו בתוך איזה עובר אורח מסכן. :evil: WTF??
  • ובשלב זה אפילו חובבי המד"ב אמרו "ווהו..." :shock:
  • ואז כל העסק הלך קפוט.

ואז רמי הוציא דיסק. באמת, תבדקו באמזון. :-D

בקיצור, לא נראה לי שהיה סוף של ממש... למיטב זכרוני, הסדרה גוועה בקול ענות חלושה.

פורסם

מחזק את דבריו של derish, ומוסיף שאותי תמיד עצבן שהפורטל אמור להפתח ל-60 שניות במקסימום, אבל תמיד הם לוקחים ת'זמן שלהם בלהגיד שלום, לבכות קצת, לומר שהם יתגעגעו, להתחבק, לשתוק ולהביט אחד לשני בעיניים במבט רב משמעות, ותמיד הייתי אומר לעצמי (ולפעמים גם צועק על הטלוויזיה בקול רם) "נו!! תכנסו כבר לפורטל המזד*% הזה! הוא נסגר עוד שנייה!".

איכשהוא, אל תשאלו אותי איך, הם תמיד הצליחו להכנס שנייה לפני שהוא נסגר סופית:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אל תשכח את כל הפעמים שהם רצו וקפצו מאיזה גבעה קטנה כשרודפים אחריהם, ומיד כשהאחרון קפץ השער היה נסגר, אפילו אם השער היה פתוח 20 שניות. גם תמיד הם חששו שהם ייתקעו בעולם שהם הגיעו אליו- מה העניין? כבר קרה שהם הגיעו לעולמות עם טכנולוגיה יותר מתקדמת, והמכשיר גלישה היה מוטורולה ישן, נגיד היו נוחתים בעולם עם טכנולוגיה בת ימינו, הייתה להם בעייה לבנות מכשיר גלישה מרייזור? דמט, הסדרה הזאת מלאה בחורים. ואני לא מדבר על החורים הבין מימדיים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

כחובב מושבע של הסידרה

בעונה החמישית

נשארו מגי, קווין (שלא נראה כמו קווין) רמי והכושית השניה.

הפרק האחרון היה פרק של איזה נביא זקן שניבא שהם יגיעו לעולם הזה, וכל דבר שניבא היה נכון.

הוא גם ניבא שהוא עצמו ימות ובאמת בפרק הזה הנביא מת.

לפני שהוא מת הוא ניבא שאם הגולשים ימשיכו לגלוש, זאת תהיה הגלישה האחרונה שלהם, כלומר ימותו.

רמי רצה להמשיך לעולם הבית שלו, רואים אותו קופץ למערבולת לבדו וכל שאר החברים מסתכלים.

ומגי בוכה..

הסוף אינו ידוע. מסיבות תקציביות :)

אה - וויד (החברה של קווין מהפרק הראשון) הקרומגס הפכו אותה למחשב.

מגי נשארה בעולם ההוא עם החדשים שהוסיפו אותם שהם לא מעניינים.

קווין נעלם בתוך הקווין החדש ואין לו זכר

אח של קווין אם אני לא טועה נשאר באיזה עולם אחר.

רמי - מה שהסברתי למעלה.

פרופסור נורה ע"ל הקולונל

זה מה שאני זוכר

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

העונה האחרונה פשוט מזעזעת.אין שום קשר בינה לבין העונות הראשונות.

היוצרים הרסו את הסדרה במקום לתת לה סוף טוב כשכולם חוזרים הביתה ביחד.

אבל עדיין, זאת אחת הסדרות שהכי אהבתי.

• תוכן חדש...