Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף אתכם בבעיה שחוזרת על עצמה בפוקוס 2002 שברשותי.

במהלך השנה ורבע שהרכב בבעלותי, השבוע החלפתי בפעם השלישית את הפלסטיק שעליו יושב החלון החשמלי.

( מדובר בחלונות האחוריים של הרכב- פעמיים בצד שמאל ופעם אחת בצד ימין)

משהו פה לא נראה לי סביר. כשהתבוננתי בחלק המוחלף, ראיתי שכל פעם החלון נושר בשל אותה סיבה -

שיניי הפלסטיק שנעים על המסילה ותופסים את החלון נראים מאוד שבירים ועדינים. שאלתי את הזגג האם יש דרך לעבות את

השיניים הללו הוא טען שככה מייצרים אותם ואין מה לעשות. ראוי לציין כי, את מרבית הנסיעות אני מבצע לבד, ללא נוסעים מאחור

ואין אף אחד שמשחק עם החלונות הללו.

מישהו נתקל בתופעה דומה או מצא פתרון לתופעה הזו ?

תודה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
אם האזעקה שלך נותנת פקודה לסגור את החלונות בכל פעם שאתה דורך אותה' date=' אז בהחלט יש מי שמשחק עם החלונות האלה, כמה פעמים ביום. עדיף לבטל את הפונקציה הזו.[/quote']

חנן היקר,

האזעקה לא תיתן פקודה לסגור משהו שאינו פתוח .... החלונות האחוריים נשארים סגורים גם כשאני יוצא

מהרכב כך שהאזעקה אינה צד בעניין פה .

נתן

פורסם

למרות הסגנון הציני שלך כלפי מי שמנסה לעזור לך בהתנדבות, אתה תקבל ממני תגובה רצינית. לכל אחד מגיע צ'אנס אחד נוסף.

רוב (או אולי כל) האזעקות שדואגות לסגור את החלונות בדריכה שלהן, נותנות פקודת סגירה לכל החלונות, גם אם הם סגורים. נתת לאזעקות יותר מדי קרדיט על האינטיליגנציה שלהן.

פורסם

אותה תופעה קרתה גם בפוקוס של הורי זוגתי. ביום בהיר אחד החלון האחורי שמאלי החליט פשוט לצנוח.

אין לי מושג איך הם תיקנו את זה, אבל ברכב שלהם אין אזעקה שמשחקת בחלונות. הם נועלים את הרכב באמצעות השלט המקורי (זה שמותקן על המפתח) ואין לו מרים חלונות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

נתת לאזעקות יותר מדי קרדיט על האינטיליגנציה שלהן.

צר לי אם הבנת את תגובתי כצינית, לא זו הייתה כוונתי, האזעקה לא צד בעניין ואני יודע במה מדובר- ראה את תגובת קודמי.

שוב פעם אפרט, הבעיה היא בחלק הפלסטי התומך בחלון, ונע על המסילה מעלה מטה ושיניו אשר נתפסים

במסילה, שבירים מדי.

מה שקורה הוא שכתוצאה מניסיון של יצרני הרכב לחסוך במשקל\עלויות, הם בונים תופסנים מפלסטיק אשר במבחן

המציאות שבירים למדי.

האם משהו מכיר מנגנון לפוקוס עמיד יותר ואם כן , היכן ניתן להשיגו?

תודה נתן,

פורסם

אז ככה,

זוהי תקלה די ידועה בפוקוסים, לדעתי אבל רק בישנות יותר, אני מכיר את זה ברכב של אישתי - שקנינו אותו מקרובי משפחה, כך שהם גם דיווחו על תקלה כזו בעבר.

אנחנו פתרנו את זה טפו טפו עם חלק לא מקורי, שכן המקורי כל הזמן התקלקל.

מאז שהחלפנו הכל פיקס - עם ילדים שמשחקים בחלונות ואזעקה שסוגרת אם פתחו את החלונות (ואיזה דיון זה על האזעקה - אם האזעקה סוגרת את החלון או אנחנו סוגרים לפני שמכבים - אז מה זה משנה - אם פתחנו לא משאירים חלונות פתוחים לא...?)

אנחנו בכל מקרה החלפנו באיזה מקום קטן בנתניה (*ברחוב המלאכה, אזה"ת החדש - פולג, מול נירלט), ממש בחור נחמד - לא יקר ונראה די מקצועי - ישר הכיר את הבעיה ויש לומר את האמת - שם חלק לא הכי זול אבל אמר שיותר לא נחזור אליו עם אותה בעיה - ובאמת כך קרה...

בהצלחה.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

הבעיה מוכרת לי מהפולו הקודמת שהיתה לי זו מחלה של רכבים גרמנים בעיקר {פולקסווגן} דרך אגב הבחור שכתב על מערכת ההזעקה צדק יש קשר ,ויש מה לעשות ניתן להחליף את החלק שמתעייף ומתייבש בחלק לא מקורי מפי,וי,סי עבההמיוצר ע"יי מחרטה יש בבאר שבע שבה אני גר בחור רוסי שעושה עבודות כאלה והמחיר כ-250 ש"ח ככה עלה לי בזמנו ויש אחריות הבעייה יש לציין לא חזרה גם אצל חברים שהיתה להם בעייה דומה ברכבים אחרים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הבעיה מוכרת לי מהפולו הקודמת שהיתה לי זו מחלה של רכבים גרמנים בעיקר {פולקסווגן} דרך אגב הבחור שכתב על מערכת ההזעקה צדק יש קשר ,ויש מה לעשות ניתן להחליף את החלק שמתעייף ומתייבש בחלק לא מקורי מפי,וי,סי עבההמיוצר ע"יי מחרטה יש בבאר שבע שבה אני גר בחור רוסי שעושה עבודות כאלה והמחיר כ-250 ש"ח ככה עלה לי בזמנו ויש אחריות הבעייה יש לציין לא חזרה גם אצל חברים שהיתה להם בעייה דומה ברכבים אחרים.

איפה נמצא הבחור הזה בבאר שבע , הבעיה הזו מטריפה אותי ועולה די המון כסף - פוקוס 2002 .

• תוכן חדש...