Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לי לקנות אוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

נתחיל בזה שאני קצת קמצן על כסף שאני הרווחתי במאמץ שלי אישית.
smile.gif
כשאמא נותנת כסף אני מרגיש משוחרר אבל כשזה מגיע ללבזבז כסף שלי, אני טיפטיפה מתקמצן לפעמים, ולכן ההתלבטות..
tongue.gif

הרווחתי כ15 אלף בעבודות שונות השנה. אני חושב על לקנות אוטו נחמד ואמין בכסף הזה(פחות אלפיים נגיד לרזרבה בשביל תיקונים, ביטוח ודלק).

האם כדאי לי בהתחשב בעובדה שאני מתגייס שנה הבאה?

אני אצטרך הרי למכור אותו עוד איזה 8-11 חודשים...

האם יש רכבים בתקציב הזה שהם אמינים וכשאני ארצה למכור את אחד מהם בעוד כשנה, המחיר שלו לא ישתנה ואני אקבל
90% מהכסף ששילמתי עליו בחזרה?
(וגם כדאי שתהיה לו דרישה יחסית כדי שלא תהיה לי בעיה גדולה למצוא קונה בסכום שאני אדרוש)

לא אכפת לי כל כך איזה אוטו בתנאי שלא יהיה פיאט... ולא יהיה מלפני 94 בערך נראה לי...

יש חיה כזאת?
smile.gif
ובכלל
כדאי לי לקנות בהתחשב במצב שלי??

תודה!!

Mazda 2 2013

פורסם

אישית אני ממליץ לך על סובארו DL לדעתי השנה האחרונה שלהם היא 92

זאות מכונית אמינה,חסכונית, ונוסעת לא רע.

בהצלחה

פורסם

תעשה חשבון עם עצמך כמה אתה צריך רכב, כיוון שאם אתה לא מרוויח יותר כספים, ה-15000 האלו ייאכלו לך מהר מאוד. אוטו ישן יעלה לך כ-1000 שקלים אחזקה בחודש (תלוי בכמות הנסיעות) ואם אתה לא חייב אותו - כלומר מסתדר עם הרכב של ההורים או במוניות/אוטובוסים, אז הכסף שיישמר לך לאחרי הצבא יוכל לשמש אותך הרבה יותר טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש לך על מה לנהוג עד הגיוס ( רכב של ההורים ) זה לא יהיה לך כדאי כלכלית.

בנוסף 2K לביטוח טיפולים ודלק זה קצת לא מציאותי רק ביטוח חובה לרכב 1.3 עולה מעל 1000 ש"ח

פורסם

הייתי מציע לך כמו שאני מציע לכל מי שמחפש רכב זול חסכוני ואמין ללכת על פורד פיאסטה.

כנס לייד 2 בטוח תמצא משהו רכב אמין זול חסכוני , רכב מציין יש לי אותו כבר יותר מחצי שנה ואני מרוצה מאד.

פורסם

הטעות המרכזית שלך היא בכך, שאתה עוד לפני שקנית, כבר חושב, בכמה תמכור.

עם 15000 זה כל מה שיש לך את צריך לקנות רכב ב 9000-10000 ש"ח, ואת היתר להשאיר לביטוחים ותקלות.

רכב ב 10000 אתה אולי תמכור באותו מחיר אחרי שנה, אולי תמכור אותו לפירוק ב 500 ש"ח, אם תעשה תאונה, שלא מצדיקה תיקון, אולי יגנבו אותו (הרי לא תעשה לו ביטוח מקיף), ועוד אלף ואחד דברים.

פורסם

לא חושבים על כלום במקרה שלך.!

אתה צריך רכב , אתה רוצה אותו , הוא נחוץ בכלל?

אם התשובות לשאלות האלו כן אז תקנה .!

ואם לא אז לא.

לא חושבים על מקרים של כמה למכור מי מה מו מה יקרה וכו...

אם תמשיך לחשוב ככ גם בעתיד יהיו לך התלבטויות מהסוג הזה וזה דבר גרוע.

יוגב.

פורסם

תחבורה ציבורית- הרבה יותר משתלם, תשמור את הכסף לדברים באמת חשובים.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...