Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.

נסעתי שלוש שנים ב307 בליסינג. נהנתי מכל רגע בשנתיים הראשונות (למרות התקלות וכמו שאתם יודעים יש הרבה, הרכב היה לפחות 5 פעמים במוסך רק בתקלות במערכות החשמל, קירור שלא לדבר על זה שהמנוע כמעט נפל על הרצפה פעם אחת.. עזבו...). מבחינת נוחות נהיגה, עיצוב ושאר ירקות לדעתי הוא עולה בכמה רמות על הפוקוס\מאזדה\שאר המשעממות של דרגה 2.

בכל מקרה - אני בחור צעיר, אני רוצה רכב רציני. אני יכול לקחת עכשיו איזה רכב שאני רוצה מליסינג (מקבל דרגה 2 אבל יכול להוסיף כסף וכמובן לשלם את עליית המס ). ואני בבעיה... רציתי אוטו רציני אלפא 147, MX 5, גולף GTI ושות'. אבל לקחת אותם בליסינג זו שחיטה לפי המחירים שמציעים כי הן מכוניות "חריגות" בליסינג תפועלי מן הסתם.

אני מחפש שילוב של ביצועים-מראה בסטייל של מה שהזכרתי להלן. למישהו יש המלצה?

אני שוקל כבר לקחת את הכסף במקום הרכב לברוטו ולקחת ליסינג מימוני או הלוואה מהבנק, למישהו יש דעה על זה? אני יודע שיש טרחה בלהחזיק רכב שלך אבל מדובר על לקנות רכב חדש (ולא צרפתי...).

הייתי לוקח כבר את הג'טה ברמת אבזור גבוהה אבל היא (תסלחו לי) מכוערת לעומת הגולף... יכולתי לקחת את המאזדה 6 או אקורד שנראות לו רע וגם יחסית ביצועים טובים למחיר אבל שוב אני שואל את עצמי אם אלה המכוניות שאני רוצה, אין לי מה לחפש ברכב מנהלים בגיל צעיר.

פורסם

נתחיל מזה שהלוואת ליסינג מימוני או מהבנק תמורת שיעבוד הרכב תישחט אותך כללית.

הריבית היא 8% בערך לשנה וזה אומר שרכב שעל 100,000 ש"ח הלוואה תשלם ב-5 שנים בערך עוד 40,000 ואין ארוחות חינם.

חוץ מזה ישד פתיחת תיק -עוד אלפייה וקצת (עריכת מסמכי הלוואה /שיעבוד,עמלת הקמה).

כל הנתונמים שקיבלת אחרי התייעצות שערכתי עם אבא של מנהל שלי בעבודה שעובד בנק לאומי.

הוא פשוט לא מאמין איך אנשים כל כך טיפשים ונותנים לבנק לקרוע להם את הצורה בריבית רק בגלל חשק שלהם לנסוע על רכב חדש.

בלי קשר אם אתה נוהג לבד ללא משפחה לדעתי לך על מאזדה 2.

אני ראיתי ופשוט התאהבתי מהעיצוב.

אפשר גם לשקול פיגו 207 חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נתחיל מזה שהלוואת ליסינג מימוני או מהבנק תמורת שיעבוד הרכב תישחט אותך כללית.

הריבית היא 8% בערך לשנה וזה אומר שרכב שעל 100,000 ש"ח הלוואה תשלם ב-5 שנים בערך עוד 40,000 ואין ארוחות חינם.

חוץ מזה ישד פתיחת תיק -עוד אלפייה וקצת (עריכת מסמכי הלוואה /שיעבוד,עמלת הקמה).

כל הנתונמים שקיבלת אחרי התייעצות שערכתי עם אבא של מנהל שלי בעבודה שעובד בנק לאומי.

הוא פשוט לא מאמין איך אנשים כל כך טיפשים ונותנים לבנק לקרוע להם את הצורה בריבית רק בגלל חשק שלהם לנסוע על רכב חדש.

בלי קשר אם אתה נוהג לבד ללא משפחה לדעתי לך על מאזדה 2.

אני ראיתי ופשוט התאהבתי מהעיצוב.

אפשר גם לשקול פיגו 207 חדש.

8 אחוז? ברכב חדש, מקובל כיום לתת ריבית פריים מינוס חצי, מה שיוצא באיזור ה4.5 אחוז, אם אני לא טועה. זה שונה מהותית.

זו בפירוש הטבה, ייחודית לענף הרכב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה יכול לקחת איביזה קופרה בליסינג? צריכה להיות קבוצה 3!.

לדעתי גם C4 VTR תהיה קבוצה 3 - וראיתי אחת בליסינג כבר דרך פריים-ליס. אגב, לדעתי היא עונה להגדרה של מגניב. (לפחות איך שטופ-גיר הגדירו בזמנו 'מגניב'...)

ותעדכן!

אביעד

• תוכן חדש...