Jump to content

coolamigo

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של coolamigo

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. 1. הייתי מציע לכם לבדוק את מצב כריות האוויר ברכישה אוטו - אצלי לא גילו שום דבר כשביצעתי בדיקה לרכב במקום מסודר מאוד. שבועיים לאחר החלפת בעלות על A3 צורה חדשה שנת 2004 נדלקת נורית כרית אוויר ולאחר בדיקות במספר מוסכים אכן התקלה היא לא במחשב או במגעים אלא בכרית עצמה, (כרית צד נוסע קדמי) השאלה שלי - מחירי כריות אוויר בארץ זה סדר גודל 2000 ש"ח, האם יש פתרונות אחרים?
  2. מה ההשלכות של פגיעה קלה בשאסי בחזית של MX5? האם ניתן לתקן זאת לחלוטין? מערכות האוטו (מנוע ושות') לא נפגעו כלל, אך ורק הפרונט. מה צריכות להיות ההשלכות מבחינת המחיר? האם בכלל להתקרב לאוטו כזה (ק"מ נמוך, יד ראשונה, תוקן במלואו)? האם תהיה בעיה למכור אותה (כל השיפורים, ריפודי עור, הילוכים כמובן)?
  3. חבר'ה תודה רבה על התגובות - נתתם לי נק' למחשבה. פריים מינוס חצי זו ריבית (מאוד) אטרקטיבית אך מנגד עומדים השיקולים שהזכרתם. תודה.
  4. שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתי אצל סוכנות רכב גרמנית, עבור רכב במחיר של 130,000 הם מציאים את הנוסחה הבאה: 20000 שקל מקדמה 32 תשלומים חודשים של 1550 ש"ח בתום התקופה מוסיפים כ55% מערך הרכב המקורי (68,000) ומקבלים את הרכב לחילופין הם מוכנים לקנות ממך את הרכב בתום שלוש שנים ב30% (!) ירידת ערך. מדובר על מימון בריבית של פריים מינוס חצי (שבלתי אפשר להשיג מהבנקים היום.. ?? ) מה דעתכם על הסיפור הזה?
  5. אלפא זה חלום, אני עובר כל יום בבוקר ליד מגרש של אלפות ומפנטז על הGT והBERRA... אבל שוב - מדובר להבנתי בעלויות אחזקה ומוסך תכוף. הפיג'ו גדולה מדי לטעמי והקלאסה של אאודי מנצח כאן. עוד הצעות? כמה צריך לשלם על אאודי A4 מנוע 2000 עם חבילת מנהלים יד ראשונה ק"מ נמוך ~85 אלף?
  6. שלום לכולם, עד עכשיו נהגתי בליסינג כ5 שנים משעממות של מאזדה 323, מאזדה 3 ומאזדה 6 ופיג'ו 307 (האחרונה עולה על כל קבוצת שתיים לדעתי..). בכל אופן - מעוניין לקנות רכב בתקציב של 100-120 אלף ובהתחלה פזלתי לעבור הרודסטארים שזה חלום מילדות (בן 26..) אבל כל מי שדיברתי איתו טוען שהMX5 והTT ברמת מחירים שאני מוכן להוציא הם יד 3 ומעלה עם הרבה קילומטרז' ועלות הטיפולים בעיות ותחזוקה יהיו אסטרונומים. כנראה שאותו כנ"ל גם לגבי הZ3. 1. האם מישהו מחזיק ברודסטאר ויכול לספר קצת על עלויות תחזוקה לעומת לדוגמא גולף 2000 או V5 או אאודי 1.8 או 1.8 T? 2. הכיוון לפיכך יהיה כנראה גרמניה כאשר אני מתלבט בין גולף 2000 או V5, או A3 1.8 או 1.8T. מהסיבובים במגרשי מכוניות ודיבור עם מביני דבר עולה גם האופציה של A4 מנוע 2000 חבילות ספורט מנהלים, שהיא קצת יותר גדולה. נימוק נוסף לטובת הA4 הוא שניתן למצוא דגמים שלא נסעו עליהם צעירים שקרעו את הרכב והק"מ והמצב של הרכב טוב. מה דעתכם? 3. האם יש עוד כיוונים למכוניות חצי ספורטיביות שלא קרעו אותם ואין הרבה בעיות שמצריכות מוסך?
  7. היי חבר'ה. נסעתי שלוש שנים ב307 בליסינג. נהנתי מכל רגע בשנתיים הראשונות (למרות התקלות וכמו שאתם יודעים יש הרבה, הרכב היה לפחות 5 פעמים במוסך רק בתקלות במערכות החשמל, קירור שלא לדבר על זה שהמנוע כמעט נפל על הרצפה פעם אחת.. עזבו...). מבחינת נוחות נהיגה, עיצוב ושאר ירקות לדעתי הוא עולה בכמה רמות על הפוקוס\מאזדה\שאר המשעממות של דרגה 2. בכל מקרה - אני בחור צעיר, אני רוצה רכב רציני. אני יכול לקחת עכשיו איזה רכב שאני רוצה מליסינג (מקבל דרגה 2 אבל יכול להוסיף כסף וכמובן לשלם את עליית המס ). ואני בבעיה... רציתי אוטו רציני אלפא 147, MX 5, גולף GTI ושות'. אבל לקחת אותם בליסינג זו שחיטה לפי המחירים שמציעים כי הן מכוניות "חריגות" בליסינג תפועלי מן הסתם. אני מחפש שילוב של ביצועים-מראה בסטייל של מה שהזכרתי להלן. למישהו יש המלצה? אני שוקל כבר לקחת את הכסף במקום הרכב לברוטו ולקחת ליסינג מימוני או הלוואה מהבנק, למישהו יש דעה על זה? אני יודע שיש טרחה בלהחזיק רכב שלך אבל מדובר על לקנות רכב חדש (ולא צרפתי...). הייתי לוקח כבר את הג'טה ברמת אבזור גבוהה אבל היא (תסלחו לי) מכוערת לעומת הגולף... יכולתי לקחת את המאזדה 6 או אקורד שנראות לו רע וגם יחסית ביצועים טובים למחיר אבל שוב אני שואל את עצמי אם אלה המכוניות שאני רוצה, אין לי מה לחפש ברכב מנהלים בגיל צעיר.
×
×
  • תוכן חדש...