Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אנחנו צוות ראלי חדש (ראלי ראשון בשבת הקרובה - חלום שמתגשם). למתעניינים - בקרוב יעלה לאוויר אתר אינטרנט של הקבוצה עם הרבה מידע.

מה שיש זה : נהג + נווט, אימפרזה טורבו מוכנה למירוצים, GMC ונדורה מוכנה לגרירה, ונגרר מתאים כמובן.

מה שאין: נהג עם רישיון ג' שיסיע את הפמליה מאזור הכינרת, בערך שלוש שעות נסיעה לכיוון הדרום, וחזרה בצהריים.

(בגלל שמשקל הגרירה מעל 1.5 טון, חובה רשיון ג'. אני עושה הסבה מרשיון ב' ל- ג' פשוט עדיין לא הספקתי לסיים...)

המתנדב המאושר לא יהייה רעב או צמא באף רגע של היום (אמא שלי מגיעה עם סירים...), ומובטח לו סיבוב (במושב הנווט) באימפרזה לאחר האימון.

מה הקאץ' ? צריך לצאת מהצפון בשעה 4:00 (כן,כן, ארבע) בבוקר. חזרה בצפון בסביבות 15:00.

למעוניינים - 050-7712922 רון

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

נדב תודה, ואני מבטיח לא לחתוך סיבובים... לא יודע מה ההבטחות שלי שוות, אבל אני מבטיח.

למי שעדיין שוקל את נושא השירשור, התווספו למשוואה 500 שקלים חדשים (וזאת הבטחה)

אין כאן צפוניים/ות נחמדים/ות עם רישיון ג' ?

רון

פורסם

אני בשוק שאין קופצים!!!

אם לא הייתי "עסוק" באותו יום הייתי בא צפונה על טיל :twisted:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אם לא הייתי גר בדרום הייתי עוזר בכייף!

אבל זה קשה מידי לסוע לצפון ואז לדרום ואז לצפון ואז לדרום...חבל :-(

בהצלחה בכל מקרה...:-P

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

תודה לכולם !

הוספתי הודעה כבר אתמול בערב, אבל עכשיו ראיתי שזה התפספס...

בכל מקרה מצאנו נהג ג' (חבר של חבר של חבר), נהג אוטובוס במקצועו... תודה מאיר !

בקשר לבדיקת הבטיחות - אלון אתה מוזמן גם לבדוק בטיחותית את העוגת שוקולד - אין לה מדבקה כחולה/אדומה של ה-FIA...

פורסם

שלום אני אלירן קאקון בן 18ןחצי שדרות

חובב מכוניות וספורט מוטורי אני רואה את כל המפגשים ומת להיות שם אבל אני לא יודע מתי זה ואיפה זה אני רוצה יותר מדע כילו איפה זה מתי ושעה אני מעוניין לבוא למפגשים תודה מראש על העזרה...

פורסם

אלירן תעביר לי את הפרטים שלך, רוב הארועים כיום הם סביב שדרות ולכן יהיה לך קל מאד להשתתף כבקר מסלול עד שיפתח קורס מרשלים נוסף(בטח סביב החורף-פברואר).

אסף ש.

• תוכן חדש...