Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כללית בלבד ולא מדבר על דגם מסויים.

אם יש נזילות שמן למשל ממחזיר שמן בין הגיר למנוע ובטסט מתחת לרכב שבודקים אותו בבור יראו שהכל רטוב בשמן יעבירו את הרכב טסט או שידרשו תיקון.?

תודה.

פורסם

תלוי בעוצמת הנזילה.

אם רואים רק הזעות שמן לא חמורות, לרוב יעבירו אותך.

אם מטפטף שמן על הראש של הבוחן - לא יעבירו.

שטיפה של האיזור לפני הטסט עוזרת מאוד.

פורסם

חחחח יטפטף לו שמן על הראש..

איך המחיר סביר?

תיקון 3 מחזירי שמן:

1בין הגיר למנוע

1אחורי במנוע.

אחד בגיר.

במוסך מרכזי 1500ש"ח כולל הכל.

המחיר בסדר?

מאזדה לאנטיס 97 אוטומט 1.8

מורידים את המנוע בשביל העבודה או רק את הגיר? והם גם יבצעו שטיפה וניקוי של המנוע מהנזילות שהיו מהמחזירי שמן.

כל האטמים ברכב אני החלפתי אותם והכל בסדר הנזילה היא ממחזיר שמן 1 בין הגיר למנוע אבל מחליפים הכל.

תודה

פורסם

מחזירי שמן עולים גרושים, אתה משלם בעיקר על פירוק והרכבת הגיר. (לא מורידים את המנוע כמובן).

תיהיה מוכן להפתעות נוספות, כלומר יתכן ויגלו במהלך העבודה, שצריך להחליף גם ציריות, תושבות גיר וכו'.

ישטפו לך את איזור התיקון, לא את כל תחתית הרכב.

פורסם

רגע ואם נניח אני יגלה שיש משהו שצריך להחליף יהיה אפשר להחזיר איך שהיה בלי להחליף אם אני לא רוצה כמובן..

למשל אם תושבת קרועה ואני לא רוצה להחליף אותה (מסיבת המחיר..) יהיה אפשר להחליף רק את המחזירים נכון?

פורסם

זה קצת בעייתי...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

תושבות קרעות יכולת לגרום הרבה צרות יקרות...

נניח בסיבוב המנוע יפול לכביש- תבוא למוסך בטענות?

מוסך שמכבד את עצמו לא יוציא רכב עם ליקויים בטיחותיים...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני עכשיו לא יודע אם יש איזה תושבת קרועה אבל נניח וכן יש תושבת קרועה ואני מסרב לתקן אותה אני רוצה שהמוסך יטפל רק במחזירי שמן. במידה והוא יחזיר לי את התושבת הקרועה יהיו לי רעידות חדשות או שינוי ברכב או שהכל יהיה כמו שמסרתי את הרכב לפני התיקון?

תודה

• תוכן חדש...