Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שחיפשתי, ומצאתי הרבה דיונים על הסאבים שלהם, אבל שום דבר על הקומפוננטים.

מדובר בדגם EX:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375553

חשבתי ללכת על המורל פולס אבל אז מצאתי אותם משומשים ב-450 ש"ח וחשבתי שאולי זה עדיף.

מישהו שמע אותם? האם הם ישמעו טוב עם ר"ד פיוניר (4X50W) ללא מגבר?

אותה שאלה לגבי המורל. אני רוצה לשמוע באיכות סבירה ולא בווליום מטורף. האם אני חייב מגבר כדי לשמוע באיכות טובה?

אני מתנצל מראש אם זו שאלה מטומטמת פשוט אני לא ממש מבין בתחום, ובהרבה ביקורות על רמקולים רשום שחייבים מגבר אחרת לא ישמעו טוב.

פורסם

בישביל לנצל את הסט כמו שצריך רצוי הגברה אפילו ששני הסטים לא הכי חזקים אתה יכול לישמוע בלי מגבר רק שהאיכות והעוצמה לא חושב שיספקו אותך. על המורל יש הרבה המלצות ותמורה טובה יחסית למחיר הפולס בכללי סט נחמד את הקיקר לא מכיר ולא יצא לי לישמוע

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה על התגובה.

כשאתה אומר "לנצל את הסט" אתה מתכוון לעוצמה? מהבחינה הזאת אני בינתיים מרוצה מההגברה של ההד יוניט.

מה שלא ברור לי עדיין זה איך המגבר תורם לאיכות השמיעה. התפקיד שלו זה להגביר, לא?

כשיש לי מערכת טובה של פיוניר עם מיליון פונקציות לכיוון הסאונד ואני מחבר אליה קומפוננטים איכותיים, אני אשאל את זה ככה:

בווליום בינוני, לא חלש ולא מפוצץ, יורגש הבדל בסאונד מול אותה מערכת עם מגבר?

פורסם

אם אף אחד לא הצליח לענות על זה ב-3 ימים אז אני מבין שזה חארטה. המגבר נשאר בתחתית סדר העדיפויות שלי לזמן הקרוב. תודה שעזרתם לי לנפץ את המיתוס ("הקומפוננט הזה והזה ישמע גרוע בלי מגבר").

פורסם

איש יקר ,

מגבר נורמלי (לא משהוא יקר מאוד) יעשה פלאים עם הסט באשר הוא מכיוון שיש לו יותר "כוח" לתת לרמקולים ,

כך הם יהיו מנוצלים טוב יותר .

לרדיו דיסק שלך אין מספיק כוח להוציא מהרמקול מה שאפשר ,

עם מגבר , גם בווליום בינוני ונעים לאוזן הרמקולים יישמעו טוב יותר והצליל יהיה מלא יותר - חד משמעית .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה רבה! אז מישהו בכל זאת מכיר אותם.

"תרכיב תשמע ותדע לבד" ברור הכי פשוט הכי טוב רק שכחת את הקטע שאני משלם 450 ש"ח. פרט שולי שבגללו העדפתי להתייעץ קודם.

נראה לי שבסוף אני אלך על הפולס ואולי בהמשך גם אוסיף מגבר פשוט. תודה לכל מי שהגיב!

• תוכן חדש...