Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המיסים על המכוניות בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שיש מיסים בגלל שכשמישהו קונה מכונית חדשה אז זה אומר שיש לו הרבה כסף והמדינה סוחטת ממנו כסף בלי סוף

וואלה? ואני חושב שיש ריח מסריח בשירותים בגלל שכשמישהו צריך להשתין אז זה אומר שהוא שתה יותר מדי ואנשים אחרים משתינים מחוץ לאסלה בשביל שהוא יצטרך לסבול.

ובמילים אחרות - אין שום הגיון במה שאמרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוגע לרכישת אוטו - בשביל זה יש יד שנייה. עם 100000 ש"ח יש לי מספיק אפשרויות מעניינות למכונית משומשת...

רוני

צודק, אין לי תלונות לגבי המשומשות שאני יכול להביא ב-100,000 שקל.

עד שנכנסת לתמונה הקבוצת רישוי!

היה לנו תקציב מהעבודה לרכוש רכב יד שניה בסכום מסוים. בסביבות ה-80K.

מממ... 156 שנת 98' נשמע מפתה מאוד. עד שאתה מגלה שזה קבוצת רישוי 4 או 5, לא זוכר כבר.

לך תשלם כל חודש 2000 שקל מס על הטבת רכב. נשמע הגיוני? לא.

ואז כמובן עברנו לאופציית ברירת המחדל - לאנטיס שנת 2000, שעולה בערך כמו 156 שנת 98, אבל בקבוצת רישוי 2.

מישהו אמר שהישראלים נמשכים ללאנטיס? זה המדינה שדוחפת אותנו לזבל הזה.

פורסם

לאחר שרובנו קיטרנו על המצב בארץ- באו נראה מה קורה ביפן (יצרנית מכוניות מובילה!)

בנוסף למיסוי רצחני כל המבקש לקנות ר כ ב חייב להוכיח שיש לו מקום חניה!

:evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...