Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש מגבר בתקציב נוח. לא רוצה להשתולל יותר מדי.

המגבר אמור להפעיל סאב 225 וואט RMS, סליל בודד, ב-4 אוהם.

מצאתי את 2 האפשרויות הבאות:

MAC AUDIO MPX4000 - ניתן לרכוש חדש במחיר של 798 שקלים

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=5&ser=159&nr=1104140&lang=EN

Lightning Audio B2.300.2 - ניתן לרכוש חדש במחיר של 699 שקלים

http://www.cardomain.com/item/LITB23002

מישהו מכיר אחד מהם? יש עדיפות לאחד מהשניים?

הייתרון שיחיד שאני רואה לטובת ה-MPX4000 הוא שמדובר במגבר 4 יציאות כך שאני אוכל לפרק ולמכור את המגבר השני ולהחזיר חלק מהעלויות.

ממתין לתגובות,

תודה.

פורסם

א. תקרא את כללי הפורום לגבי הקפצת שרשור.

ב. המגבר של מאק הוא 4 ערוצים ואתה רוצה להרים סאב בודד - למה מגבר 4 ערוצים? אתה צריך בסה"כ ערוץ אחד או מגבר שני ערוצים שאפשר לגשר.

ג. המגבר של הלייטנינג הוא 2 ערוצים, למה לקחת מגבר 2 ערוצים שהוא סביר להניח קלאס AB שצורך יחסית הרבה זרם חשמלי לעומת מונובלוק שהוא ערוץ אחד, קלאס D שיצרוך פחות זרם, יוכל לרדת עד להתנגדות של 1 אוהם במקום 4 אוהם קבוע?

ובסופו של דבר - פחות או יותר באותו המחיר.

יש מונובלוק של לייטנינג שנותן 250 RMS - יספק את הסחורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב. המגבר של מאק הוא 4 ערוצים ואתה רוצה להרים סאב בודד - למה מגבר 4 ערוצים? אתה צריך בסה"כ ערוץ אחד או מגבר שני ערוצים שאפשר לגשר.

המטרה המועדפת היא מגבר 4 ערוצים שיגביר סט קומפוננט + סאב במקום 2 מגברים נפרדים.

• תוכן חדש...