Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה בחיפה אבי נהג ברכב לאחר ששתה כוס יין בדרכו הביתה, כן אני יודע שזה לא בסדר אני לא צריך חיזוקים לזה.

העניין הוא כזה, לפני כשנה בחיפה הוא התדרדר ברמזור לעבר רכבה של אישה ופגע בה קלות, זאת אומרת נזק קטן מאוד לרכב שלה.

האישה הזמינה משטרה, בוא שוטרים רשמו פרטים וכאלה, לא לקחו לאבא שלי את הרשיון לא עשו כלום פשוט רשמו משהו ונסעו.

לאחר כשבוע, סוכן הביטוח של האישה מתקשר ומבקש מאבא שלי שישלם על הנזק שהוא עשה, אבא שלי הסכים ומאז לא שמענו כלום מאף אחד, לא מהמשטרה, לא מהאישה בקיצור עברו 10 חודשים ואף אחד לא הודיע כלום.

מה אבי יכול להסיק מזה ש10 חודשים לא מתרחש כלום?

האם התיק נסגר? האם אפשר לחיות בראש שקט?

תודה רבה על ההבנה,

המשך ערב נעים, ג'ני:wink:

FIAT BRAVO

פורסם

חתמתם על טפסים מול האישה הפוגעת או חברת הביטוח שאין להם כל דרישה נוספת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למשטרה אין עניין בתאונת דרכים ללא נפגעים, כך שאין צורך לקחת בחשבון את צד המשטרה.

לעניין התשלום בעבור הנזק - אם לא פנתה אליך הניזוקה, או מי מטעמה, בעניין תשלום בפועל תוך הצגת דו"ח שמאי או חשבונית, בעיה שלה. ייתכן שהיא פשוט ויתרה על התיקון מסיבה כזו או אחרת..

בכל מקרה, אם מראש לא טענת לחוסר באשמה ואף הצהרת שאתה מוכן לשלם בעבור הנזק, אין לך מה להיות מוטרד.

פורסם

אני מבין שהשוטרים לא ערכו לאבא בדיקת שיכרות. אם זה המצב - אז הוסר החשש העיקרי של האשמה בנהיגה בשכרות.

נותרה רק בעיית התשלום בעבור הנזק, מאחר ואביך הראה נכונות לשלם ולא נעשתה אליו פניה מאז - יש יסוד להניח שהנפגע החליט לוותר על התיקון.

פורסם

סתם הערה קטנה - לרוב הגברים (ממשקל 70 ק"ג ומעלה) מותר לנהוג לאחר שתיית כוס יין אחת.

ראה:

http://curse.mkm-haifa.co.il/student24/Project/alcohol%20and%20driving.htm

כך שלא בטוח שיש כאן קשר בכלל לאלכוהול. לא להבין אותי לא נכון - אני לא בעד שתיה מוגזמת ונהיגה. אבל לא צריך להפוך שתיית כוס ין עם האוכל ונסיעה אחר כך הביתה לעבירה, כאשר גם החוק לא מגדיר זאת כך.

אל תשכחו, שבחלק גדול מהעולם, אין ארוחה בלי כוס יין. קשה לי להאמין שאנשים לא נוהגים שם אחר כך.

• תוכן חדש...