Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קירור American Eagle - מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע כמה עולה פאראפלו כי לא קניתי אותו. בכל מקרה אצלי באוטו יש פרסטון, והאוטו מתמודד איתו ללא שום בעיות. לא מתחמם ולא שום דבר, כל ההמלצות האלה על רק מקורי, רק פראפלו וכ"ו בפיאט, מניסיון עם כמה אונואים ופונטו עם פרסטון לא נצפו שום בעיות. וזה שכולם ממליצים על רק מקורי בפיאט ורק פראפלו זה בעיה שלהם, עוד לא הוכח מחקרית ששימוש בפרסטון גורם לקורוזיה ופגיעה בראש. יותר מזה גם מכוניות שהשתמשו ב"סתם" מים ירוקים לא נצפו אצלם בעיות מיוחדות. אבל אני אל לוקח סיכון, פרסטון הינו דיי והותר מבחינתי.

התחממות לא תהיה גם עם מים מהברז...ככה שזה לא מדד

העיניין הוא קצב איכול החומרים כגון ראש המנוע ומעברים שונים, בפיאט ראשי המנוע עשויים מסגסוגת מבוססת אלומיניום שמרכיב מספר רכיבים שמאוד רגישים לחומרים לא יעודיים, בגלל זה בפיאט ספציפי שווה להשקיע בנוזל יעודי שיעשה עבודה טובה

אם הפראפלו מאוד מאוד מאוד יקר אז יתכן ופרסטון יהיה חלופה סבירה אבל לדעתי האישית כנראה לא מושלמת...

פורסם
כן, גלון של פרסטון עולה 30, 35 ש"ח. זה המחיר שלו, בחנויות בד"כ מוכרים אותו ב40.

ב-ACE עולה 50 ש"ח.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אז ככה, מניסיון עם כמה פיאטים אין שום בעיה עם נוזל פרסטון. לא נצפו שום בעיות עם הראש בעקבות שימוש בנוזל פרסטון.

זה לא עניין המחיר, אלה העניין שלא הוכח מחקרית שנוזל של פרסטון לא מתאים לפיאט, אצל יהוא עובד ועובד מצוין, שכל אחד ישתמש במה שהוא רוצה.

ולגבי המחיר, ACE לא ידועים בהיותם הזולים ביותר שיש, המחיר הריאלי לגלון פרסטון הוא 30-35 ש"ח.

ROOONEEYY

פורסם

תתרחקו מאמריקן איגל/איגל רוד כמו מאש! פרסטון זה נוזל סטנדרטי ומתאים לכל הרכבים באשר הם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אז ככה, מניסיון עם כמה פיאטים אין שום בעיה עם נוזל פרסטון. לא נצפו שום בעיות עם הראש בעקבות שימוש בנוזל פרסטון.

זה לא עניין המחיר, אלה העניין שלא הוכח מחקרית שנוזל של פרסטון לא מתאים לפיאט, אצל יהוא עובד ועובד מצוין, שכל אחד ישתמש במה שהוא רוצה.

ולגבי המחיר, ACE לא ידועים בהיותם הזולים ביותר שיש, המחיר הריאלי לגלון פרסטון הוא 30-35 ש"ח.

פליקס איפה קונים במחיר הזה ? גם ביצחק שדה המחיר הוא 50 , איפה יש ב-30 35 ש"ח ?

תדעו לכם , שירושלמים משלמים יקר . הכי זול שמצאתי , זה אצל ירוחם בתלפיות . 50 שח . אותו מחיר כמו באייס\אוטו דיפו .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ביצחק שדה? בכלל לא בעיה, סע לפרסי , לצנטרל, תתמקח מעט ותוציא אותו ב 35. אגב זה תלוי על איזה נוזל אנחנו מדברים, יש את הגלון הצהוב שהוא לשנתיים, עליו אני מדבר, יש את הגלון LONG LIFE, בצבע אפור, שהוא עולה יותר.

ROOONEEYY

פורסם

משימוש בפרסטון למעלה מ-6 שנים (כולל שימוש בתכשיר במנועי דיזל של טנקים איתם עבדתי בשירות) הפרסטון הוא תכשיר מעולה!!

אם כי, בנוגע לפיאסטה, אני זוכר שהמים המקוריים שמגיעים ומומלצים ע"י היצרן הם מים ורודים!

בדוק בספר הרכב או במוסך מורשה לגבי המים הייעודים.

פורסם

פעם הוא היה שם במבצע של 40 ש"ח.

אז בדיוק נכנסתי לחנות חלפים בסגולה וראיתי אצלו פרסטון ואז שאלתי עליו - הוא אמר לי 45 ש"ח.

אמרתי שב-ACE זה יותר זול - והוא אמר שהם היבאון ולכן הוא לא יכול להתחרות איתם במחיר.

בקיצור היום זה 50 ש"ח ב-ACE.

בשביל 10 ש"ח אני לא אשע לתל אביב.

אבל בפעם הבאה אבדוק בחנות חלפים מקומית שאמורה להיות לא יקרנית.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...