Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנשים מה אתם אומרים על דייהטסו אפלוז 98 (בשביל דוד)

האם היא נוחה למשפחה אם 4 נפשות,איך האמינות שלה והאם היא חיסכונית?

בדלק חלקים תיקונים???

מחרתיים הוא אולך לראות את האוטו

אשמח לתגובות

תודה :wink:

פורסם

1- צריך לבדוק בעלים קודמים שלא היו ביניהם את משרד הביטחון- היו שם הרבה כאלו.

2- יש לבדוק שברכב נעשה שימוש בנוזל קירור ייעודי- מים ירוקים ולא במי ברז,שאוכלים את בלוק המנוע שעשוי ברכב הזה מאלומיניום.

3- לבדוק לפני הקניה ע"י פתיחת פקק שמן שאין שם טחינה /ערבוב של שמן ומים.

4- הגיר האוטומטי אמין סה"כ,צריכת דלק טובה,רכב לא יקר יחסית לתחזוקה.

לי אישית יש דומה אבל שנת 97 בגדול הרכב מצויין פרט למנוע שהלך לי עקב כשל של משאבת שמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לי כ8 שנים אפלאוז:נוחה (יחסית ליפנית), זריזה, אמינה , עלות חלקים סבירה (לא זולה).

1-לבדוק תקינות מערכת קירור (מים+רדיאטור).

2-תקינות מזגן: מצויין אבל עושה בעיות (לפחות אצלי בשנים האחרונות).

פורסם

אם אתה מדבר על דגם ה"חיקוי יגואר" של האפלאוז, אני יכול להמליץ לך בחום לחזור שנה אחת אחורה ולקנות את האפלאוז שיוצר ב97, הוא פי כמה וכמה טוב יותר מהדגם הזה, אפילו באיכות חומרים :shock: (אם אפשר לקרוא לזה איכות)

יש לי דיי הרבה קילומטרים על שניהם ויש הבדלים לא קטנים:

מנוע, חלש יותר בדגם 98, יחסי העברה קצרים יותר, מרגיש כבד יותר, מרגיש זול יותר בתא הנוסעים.

הדגם של 97 זריז בצורה שלא תאמן, הילוך רביעי ארוך כמו הגלות, צריכת דלק נמוכה יותר, מרגיש קליל יותר, ומסוגל להגיע למהירויות על קוליות.

ב97 הוא משייט על 2000 סל"ד ב80 קמ"ש, 2200 ב100 קמ"ש.

ב98 הוא כבר משייט על 2500 אם אני לא טועה.

למנוע של ה98 יש פחות מ100 כ"ס כשלקודם יש 105.

נוח - הם לא, שניהם.

רכב אמין מאוד למען האמת. לדעתי ה97 אמין יותר.

אני מדבר על אוטומטי כמובן.

פורסם

אחלה רכב , למרות שלדעתי הדגמים הקודמים של הרכב הזה הרבה יותר טובים , לי יש דגם 92 ידני קרבורטור , אחלה רכב ...

למי שאוהב מכוניות עם כמה שפחות חשמל ושטויות :)

פורסם
היי

אנשים מה אתם אומרים על דייהטסו אפלוז 98 (בשביל דוד)

האם היא נוחה למשפחה אם 4 נפשות- לא! היא תיהיה צפופה להסעה של ארבעה מבוגרים ,איך האמינות שלה- יפנית ממוצעת ומטה, רגישה מאד לנוזל קרור שלא לפי המלצת היצרן ולכן יש לבדוק היטב באיזה נוזל קרור נעשה שימוש! והאם היא חיסכונית?-לא! במידה וכל המיכלולים תקינים ב- 100% היא תצרוך כמו משפחתית ממוצעת, 1/10 בעיר וכ- 1/13 בחוץ, הרבה תלוי באופי נהיגתך!

בדלק חלקים תיקונים???

מחרתיים הוא אולך לראות את האוטו

אשמח לתגובות

תודה :wink:

נ.ב: בקניית רכב מומלץ מאד לא להיחפז כי שום דבר אינו כ"כ דחוף, הרי לא מדובר כאן בין חיים למוות (וזהו מתכון בטוח לנפילה).

פרט לכך, מומלץ גם לערוך את הכותרת, פן היא תיערך.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...