Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש גם צוללת אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל סיפור כיסוי...האמת שזו צוללת גרעינית למילחמה באירן.....

העיקר שהצליחו להעביר אותה ואת החור בכביש ע"י הבית שלי, שאני כל פעם מתרסק לתוכו מחדש לא הצליחו לסתום...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ואת החור בכביש ע"י הבית שלי, שאני כל פעם מתרסק לתוכו מחדש לא הצליחו לסתום...רן

לחור בכביש אצלך לא הביאו חברה פרטית שתעשה אלא ה"מוצלחים" של הרשויות אמורים לעשות אותו.

פורסם

שירתתי על החתיכת חרה המחורבנת הזאת!

יקח אותה השד, היו צריכים כמו את אחיותיה למכור לברזל ולא לשמר את הזוועה הזאת.

יש לי סיפורי תאונות עליה שהשערות שלכן יסתמרו.

עד היום בסוף שנות ה 30 לחיי אני מתעורר מדי פעם שטוף זעה לאחר חלום על חתיכת מתכת המקוללת הזאת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי גם יצא להפליג עליה פה ושם ואני לא מסכים עם התגובות האחרונות.

בפורום אספנות?? תתביישו.

איך אמרו חכמים: מי שאין לו הסטוריה, כנראה שלא יהיה לו גם עתיד.

מי מאיתנו לא ביקר על ה-HMS BELFAST בלונדון וליקק את האצבעות על רמת השימור והשחזור של אנית מלחמה ממלחמת העולם השניה. (למי שלא יצא אני מאוד ממליץ)

מה זו אספנות, מועדון החמש והפורום הזה? שימור והתעסקות בהסטוריה.

פורסם
איזה בזבוז כסף! מטומטם מי שמקצה תקציבים להובלת הצוללת הזאת.

לא חושבת שזה בזבוז כסף, בעוד כמה שנים אולי תיקח את הילדים שלך למוזאון כדי להסתכל עליה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לי גם יצא להפליג עליה פה ושם ואני לא מסכים עם התגובות האחרונות.

בפורום אספנות?? תתביישו.

איך אמרו חכמים: מי שאין לו הסטוריה, כנראה שלא יהיה לו גם עתיד.

מי מאיתנו לא ביקר על ה-HMS BELFAST בלונדון וליקק את האצבעות על רמת השימור והשחזור של אנית מלחמה ממלחמת העולם השניה. (למי שלא יצא אני מאוד ממליץ)

מה זו אספנות, מועדון החמש והפורום הזה? שימור והתעסקות בהסטוריה.

עם כל הכבוד, מה זה "תתביישו"?

מה ההכללה הזאת?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
איזה בזבוז כסף! מטומטם מי שמקצה תקציבים להובלת הצוללת הזאת.

אם כך, לפי דעתך, זהו גם ביזבוז כסף להשקיע במוזיאונים, במורשת קרב, בשימור העבר והיסטוריה, ואולי גם בשיפוץ רכב ישן...

מי שאין לו עבר, אין לו גם עתיד.

מה בעצם הביא אותך לפורום הזה?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא מסכים

גם לכשלונות יש חלק בהתקדמות צה"ל

בחצרים עומדים אוויה 199 ,מיסטרים, סמבדים, נורד וסיקורסקי 55 , כלים איומים . (דווקא האוראגאן והמטאור היותר ישנים עשו פחות צרות ). על כל שעת טיסה הרבה שעות תיקונים. קנינו מה שהסכימו למכור לנו. גם מטוס קרב שמעל ל-38 מעלות חום לא ממריא. ומטוס תובלה שהדקוטה הזקנה ממנו ב-20 שנה הושארה בשירות 20 שנה אחרי שניזרק.

אני רחוק מחיל הים אבל אני מניח שהסיפור דומה. היתה אז שמועה שהצוללות הבריטיות היו גרמניות טבועות שגרמניה שילמה עבורנו שיפוץ באנגליה כחלק מהשילומים.

לכל יש חלק בסיפור.

פורסם

לא מדויק, דולפין, לוויתן ודקר שטבעה הן בריטיות מדגם T לאחר שיפוץ.

מה שרואים בתמונה (אם איני טועה) זו צוללת גל שתוכננה על בסיס דגם גרמני אבל נבנתה באנגליה בגלל פוליטיקה. אולי בגלל זה מקור השמועה על הצוללות גל, תנין ורהב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...