Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבואן יש אתר נוראי ממנו לא ניתן ללמוד שום פריט טכני מענין, בגוגל יש קישורים לאתרים בהונגרית או ברזילאית. בקיצור - התייאשתי ואני מבקש את עזרתו של מי שיודע:

מהם הנפחים כאשר המושבים מקופלים וכאשר הם פתוחים?? הכוונה לרכבים אשר לא הותקנו בהם הכסאות האחוריים האופציונאליים. תודה מראש.

פורסם

137 ליטרים עם כל שבעת המושבים זה יפה מאוד לגודל של האוטו. יכול להיות שאתה מתכוון ל307BK שיש לה רק חמישה מושבים ואז באמת נפחי ההטענה שלה הם: 341-1328 ליטרים

בכל מקרה קישורים:

307BK דף מידות ומשקולות http://www.peugeot.de/ihr_peugeot/modelle/index.php?action=abmessungen,289

307SW

http://www.peugeot.de/ihr_peugeot/modelle/index.php?action=abmessungen,286

פורסם

אז כפי שרשמתי בהתחלה - הכוונה לאלה אשר לא הותקנו המושבים הנוספים, אלה עם 5 מושבים בלבד. האם הדגם הזה מכונה BK ?? חשבתי שלארץ מביאים את ה- SW אבל פשוט שוחטים אותך אם תעז לקנות כתוספת את המושבים הנוספים. מי יכול לפרש את שלל הדגמים של ה- 307 סטיישן?

פורסם

לפי מה שאני יודע ויכול להיות שאני טועה ה307 באה בשני דגמי סטיישן

BK - דגם פשוט סטיישן, 5 מקומות ישיבה.

SW דגם מפואר עם חלון גג ועוד צעצועים ו7 מקומות. יכול להיות ששני המושבים האחוריים הם תוספת, לא ידוע לי על כך, אני יודע שה SW היא 7 מקומות.

פורסם

אני מתעניין ב307 סטיישן.

הBK הוא פשוט עם תג מחיר של קבוצה 3 ללא מושבים מאחור.

SW דגם מפואר יותר קבוצה 4 עם אפשרות להוספת 2 מושבים מקוריים בתוספת עלות.

בשני הדגמים 1.6 ליטר 110 כ"ס. הדבר היחיד שמעודכן באתר הוא המחירון.

נ.ב

אפשר להרים טלפון לסוכנות בת"א הם בודקים כל שאלה וחוזרים מהר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתר לובינסקי->לחיצה על פיג'ו->307->307SW->דגמים->נפח מנוע (אחד מהם) ואז בריבוע הכחול מופיעים "ציוד ואביזרים" ו"מפרט טכני" שהם לינקים.

בסיטרואן אותו הדבר רק פםשוט למטה בדף של הדגם.

• תוכן חדש...