Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זגג רכב באיזור המרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימשה הקידמית ברכבי נסדקה ויש צורך להחליפה, האם מישהו מכיר בעל מקצוע טוב בתחום. הלכתי לציון זגגות ביהוד מקצוען הוא בטוח שלא. ברחתי משם.

פורסם

שלום לך!

גם אני מהאזור (אני מאור יהודה).

בבעלותי רנו מגאן 2005 (שם חיבה: מאגי). אתמול במהלך הנסיעה החלון החשמלי בצד הנוסע עשה מין רעש מוזר וסירב לעלות יותר.

ראיתי שרפי ממליץ פה בפורום על "זגגות רכב רמי" בכפ"ס (רחוב יוחנן הסנדלר 8 09-7654469).

סקר טלפוני קצר העלה שהוא לא יהיה הכי זול. בכל זאת נסעתי לשם (כן כן, נסעתי עד כפר סבא בעקבות ההמלצה של רפי).

טיפל בי בחור בשם אלי (וגם רמי קצת טיפל ועזר בפירוק). בחור נחמד לאאלה.

בעניין החלפת שמשות הוא נראה מקצועי מאוד (ישבתי שם שעתיים עד ששיפצו לי את המנגנון שהתקלקל, זכיתי לראות החלפת שמשות של כמה רכבים).

עשו עבודה טובה סה"כ (זה היה נראה מסובך כהוגן. היו שלבים שפחדתי שחלקים מהדלת ישרטו או חלילה ישברו).

בסוף נגמר בלי בעיות. חלק .

חבל שלא ביקשתי הנחה. (טוב זה בגלל שאני קצת אידיוט).

תגיד לו שקראת עליו המלצות באינטרנט, וגם שמעת מהבחור שהיה אצלו אתמול עם המגאן.

שי

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על רמי שעה אצלי עבודה מעולה בשיפוץ מרים חלון , גם זול גם טוב וגם נותן אחריות על העבודה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

סקר טלפוני קצר העלה שהוא לא יהיה הכי זול. בכל זאת נסעתי לשם (כן כן, נסעתי עד כפר סבא בעקבות ההמלצה של רפי).

חבל שלא ביקשתי הנחה. (טוב זה בגלל שאני קצת אידיוט).

תגיד לו שקראת עליו המלצות באינטרנט, וגם שמעת מהבחור שהיה אצלו אתמול עם המגאן.

שי

היי.

גם לי יש מגאן עם בעיה דומה - כמה עלה התיקון של המנגנון ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...