Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באמצע נסיעה כבתה המוזיקה באוטו חשבתי שהמגבר התחמם ונכבה למרות שזה אף פעם לא קרה אבל בכל זאת אחרי חצי שעה בערך ניסיתי שוב והוא עדיין לא יוצא ממצב פרוטקשיין בעקרון הוא נדלק בידיוק לשניה ואז הנורה האדומה נדלקת אם זה משנה המגבר הוא DRAGON FLY DF 3009

מה יכולה להיות הבעיה המגבר לא היה מי יודע מה חם והוא עבד רק רבע שעה לפני שנכבה .

תודה מראש..

פורסם

שלום אלי מה שלומך?

בתור בדיקה ראשונית והכי מסתברת על הדעת מציע לך לבדוק אפשרות של קצר באחד הרמקולים

אפשר לעשות זאת בפשטות מאוד על ידי אוומטר

אשמח להמשיך איתך במסכת בדיקות אם הכל יימצא בסדר

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

בדקי את זה בדרך אחרת ניתקתי את כל הכבלים של הרמקולים מהגבר וניסיתי להדלק והוא עדיין נכנס לפרוטקשיין

פורסם

תבדוק שוב אם יש לאורך הדרך איזיה שהוא מגע בין ה(+) ל(-) שמגיעים למגבר

במידה ולא אז לצערי כנראה שהתקלה במגבר וכנראה שתצטרך להוריד אותו למעבדה

אנא שים לב שבמידה ויתברר שהתקלה אכן נובעת ממגבר מקוצר ,שרוף,ואו מקולקל יש לעבור על כל ההתקנה כולל בדיקה רצינית יותר של הרמקולים והחיווט לפני שמרכיבים שוב את המגבר

בברכה D.C

earthquake sound frik

פורסם

אלי ידידי אני מציע לך לנתק את כול החוטים במגבר כולל מתח וRCA ותסים את המגבר חופשי לא מחובר בשום ברגים לרכב לאחר מכן חבר רק מתח ורמוט והפעל את המגבר אם הוא עדיין במצב הגנה אז הבעיה באמת במגבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה רבה על העצות אני ינסה היום מקווה שיסתדר . אם לא אשמח אם תתנו לי הצעות למקומות באיזור הצפון שמתקנים שם מגברים

• תוכן חדש...