Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי דייהטסו אפלאוז 92 גיר רגיל,

בעבר היה לי בעיות עם הצו'ק בעיקר היה מורגש בימי חורף קרים, הצו'ק היה נתקע ופשוט האוטו היה

עובד על סל"ד מטורף במשך כמה דקות. ניקיתי אותו מספר פעמים עם לחץ אוויר וזה הסתדר.

עכשיו כשבבקרים מתחיל להיות קר אני מרגיש שיש עוד פעם בעיה, אני מניע ואחרי מס' שניות יורד הסל"ד

לסביבות ה 700- 800, הסחיבה של האוטו חלשה ובהילוך ראשון ממצב של עצירה אני צריך להחזיק את הקלאץ'

נמוך על מנת שהאוטו יסחוב ורק לאחר מס' דקות עולה ל - 1000 סל"ד. גורם גם לתצרוכת דלק יותר גבוהה מהרגיל.

אבקש לקבל עצה,

תודה

עודד

פורסם

לחבר שלום

האם בצעת חיפוש על נושא של צו'ק בפורום? אולי נושא זה נידון בעבר.

חוץ מזה האיש הנכון לנושא הוא צביקה (אשר חבר בפורום), שהוא איש מקצוע לקרבורטורים.

פשוט תפנה אליו בהו"פ או שתחכה לתגובתו פה, אני בטוח שהוא יפתור לך את הבעייה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יש לך בעיה בצ'וק ובשביל כבוד צריך לעבוד.

במקרה הזה- לנסוע לבקר את צביקה בנתניה,לשפץ קרבורטור ולכוון את הצ'וק הסורר והידוע במעלליו ברכב מסוג כמו שלך.

לחבר בעבודה לשעבר היה רכב דומה והוא סבל קשות מהצ'וק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...