Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעות לגבי סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האמת שאני מחפש הרבה זמן אוטו ועדיין לא מצאתי את הנכונה! אני סטודנט שמחפש אוטו חסכוני ואמין וכמובן שיסע לפחות פעמיים בשבוע את ב"ש ת"א אז צריך משהו יותר מ80 כוח סוס

אני מאוד רוצה פולו אבל לא מוצא 1.4 16V אז אולי אחותה התאומה סיאט?

התקציב הוא 45000

עכשיו יש לי שאלה נוספת ראיתי סיאט מדהימה ביופיה 2003 1.6 + סאן רוף אבל עשתה 220 אלף מה שווה לקחת אותה???

פורסם

סיאט איביזה 1.6 100 כ"ס בהחלט תענה על דרישותיך ובתקציבך אכן תוכל לרכוש את דגמי 02-03

אני במקומך לא מתקרב לרכב שעשה 220K ב5 שנים.

אין בעיה למצוא אקזמפלר שמור מיד פרטית שעשה קילומטרז' בהרבה יותר סביר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני מתלבט קשות האם לקנות איביזה שנת 2002 ככה.

תקציב של 44 אלף שקל.

אוטומט

ממליצים? כי אומרים לי שזה חרא של אוטו.

פורסם
סיאט איביזה 1.6 100 כ"ס בהחלט תענה על דרישותיך ובתקציבך אכן תוכל לרכוש את דגמי 02-03

עידן

עוד הפעם, עידן,

איפה קיימת איביזה 1.6 100 כ"ס בשנת 2003 ? אתה מדבר כבר על הדגם שאחרי מתיחת הפנים.

כאשר חיפשתי אחרי איביזה ונברתי בלוחות, אף פעם לא ראיתי דגם 2003, יכול להיות שפיספסתי משהו?

בכל אופן, ידנית ממולצץ בחום רב, אך לא אוטומטית.

לא לשקול אפילו אוטומטית, בעקבות אורך חיים מאוד מאוד קצר (נסיון של חבר).

פורסם

הי,

נתחיל מהסוף- אם פותח השרשור מעוניין באוט' לא הייתי ממליץ על סיאט- לך על פונטו 80 כ"ס עם הגיר הרציף.

לגבי איביזה 03 קיימת בדיגמי ה1.2,1.4 וגם בדגם הספורט 1.4 100 כ"ס ואפילו בדגם 1.9 דיזל רגיל או ספורט.

אכן את דגם ה1.6 100 כ"ס לא ניתן למצוא בשנתון זה אך יש את דגם ה1.4 100 כ"ס שתפוקתו זהה.

חג שמח,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גם אני מתלבט קשות האם לקנות איביזה שנת 2002 ככה.

תקציב של 44 אלף שקל.

אוטומט

ממליצים? כי אומרים לי שזה חרא של אוטו.

מי זה אומרים?

אני יכול להבטיח לך שהאוטו הזה בקטגוריה שלו ובמחיר שהוא עולה מאוד משתלם והאמת שלא היתה לי איתו תקלה אחת.

האוטו חזק, מהיר והצריכת דלק שלו סטנדרטית לגמריי

אני מחזיק באוטו כבר תקופה משנתון 2001 ומאוד מבסוט ממנו

גם אני הייתי הולך עך האופצייה הידנית

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה לכולם

מה יש בעיה באיביזה 2002 או 2003 בגלל הגיר האוטומטי?

האמת שאני מחפש דגם 2003 או 2002 עם סאנרוף ולא מוצא.

איך היא מבחינת דלק? אני צריך אותה לבינעירונית בעיקר, נסיעה מב"ש לת"א פעמיים בשבוע. נסיעה של שעה וחצי!

אני מבין משני בעלי האיביזה שזה אוטו אמין

פורסם

מעולם לא היה רכב כזה בבעלותי (כך שאיני יודע דבר לגבי עלויות אחזקה), אבל יצא לי לנסוע מספר לא מבוטל של פעמים בדגם ה1.6 שנת 2001 עם התיבה הידנית.

מהתרשמות שלי, רכב טוב, מרגיש איכותי, מרווח (לפחות בשבילי), מאובזר כמו שצריך, פשוט ולעניין, נוחות נסיעה טובה מאוד וזריזות יתר בדגם עם ה100 כ"ס.

אני בהחלט הייתי שוקל קניה של כזו.

!AWDSOME

פורסם
מעולם לא היה רכב כזה בבעלותי (כך שאיני יודע דבר לגבי עלויות אחזקה), אבל יצא לי לנסוע מספר לא מבוטל של פעמים בדגם ה1.6 שנת 2001 עם התיבה הידנית.

מהתרשמות שלי, רכב טוב, מרגיש איכותי, מרווח (לפחות בשבילי), מאובזר כמו שצריך, פשוט ולעניין, נוחות נסיעה טובה מאוד וזריזות יתר בדגם עם ה100 כ"ס.

אני בהחלט הייתי שוקל קניה של כזו.

מחזק, יש כזאת ברשותי כרגע ובאמת האוטו נוסע טוב , לעוד התרשמות שמעניינת אותך אשמח לעזור בפרטי

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

האמת שאני ממש מעוניין באיביזה 2002 או 2003 וכרגע לא מוצא אחת שמתאימה לי (מחפש אחת אוטו' עם סאנרוף)

יש לי שאלה מה עלות אחזקה של איביזה? טיפולים?

אם אתה שומע על אחת תגיד לי

• תוכן חדש...