Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט באיחור

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הסיפור הוא כזה:

לאחר שהרכב בבית לא היה בשימוש זמן מה, היום גיליתי שרשיון הרכב פג תוקף מלפני חודש.

חיפשתי בכל הדואר שהצטבר בזמן שלא הייתי פה, ולא קיבלתי רשיון רכב חדש לתשלום.

יש לי שאלה פרדוקסלית:

איך אני עובר טסט (מגיע עד מכון הרישוי עם הרכב), אם אסור לי לנוע על הכביש כשאין לי רשיון רכב בתוקף? (או שמא מותר לי...?)

ולא נראה לי שלהגיע על גרר זאת אופציה ראלית....

תודה לכולם !

נ.ב:

אם אני מגיע מחר למשרד הרישוי הקרוב לביתי, האם יכולים לנפק לי טופס חדש של רשיון רכב על המקום?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

במשרד הרישוי יכולים להנפיק לך רישיון במקום.

כמו כן מכיוון שעבר כבר חודש לא כדאי לנוע על הכביש ללא טסט וללא אישור מתאים המאפשר לך לנוע זמנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

[quote=נהגת שודים;1440873

כמו כן מכיוון שעבר כבר חודש לא כדאי לנוע על הכביש ללא טסט וללא אישור מתאים המאפשר לך לנוע זמנית.

ל'

כן, את זה אני יודע. השאלה היא האם קיים כזה אישור, איך משיגים אותו ומה בכלל עושים....

פורסם

לא רוצה להטעות, ואני לא בטוחה בכך, אבל במשרד הרישוי ניתן להנפיק אישור תמורת 30 ש"ח, על מנת שתוכל להגיע לטסט.

מהיכן אתה בארץ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כפי שאמרה ל'

אכן במשרד הרישוי תוכל לקבל רישיון תנועה זמני לתאריך שתבקש.

המחיר הוא אכן כמה עשרות שקלים ליום.

שימוש ברישיון תנועה זמני מחייב תעודת ביטוח חובה בתוקף ונסיעה ברכב תקין.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שימוש ברישיון תנועה זמני מחייב תעודת ביטוח חובה בתוקף ונסיעה ברכב תקין.

עוד נקודה בעייתית.... ביטוח החובה פג תוקף היום בחצות- קרי מחר בבוקר הוא לא יהיה בתוקף. על הבוקר אני מתקשר לסוכנות הביטוח שלי ועושה ביטוח חובה חדש, אבל לא יהיה לי נייר ביד להראות למשרד הרישוי....

מה עושים?

פורסם

תבקש שיפקססו לך את הטופס.

ללא ביטוח לא תוכל להכנס לטסט.

ל'

• תוכן חדש...