Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, סוף סוף התחלתי לעשות קצת כסף והחלטתי לקנות לי פורד סיירה.

התקציב שלי יעמוד בערך על 3000 שקל,

כידוע הרכב היומיומי שלי הוא הג'אסטי האהוב שלי, ואם משעמם לי אני לוקח את הלאנסר של אמא שלי, ככה שהסיירה תהיה למעשה הרכב השלישי בבית, למרות שיש רק 2 נהגים (עד ינואר שאבא שלי יגיע לארץ ואז הוא כבר יקנה לעצמו אוטו אחר).

מן הסתם השיקול הוא לידנית, ואוטומט לא בא בחשבון, אלא אם אני יכול להמיר את הגיר בעלות נמוכה מאוד.

הרכב גם יעמוד כמה חודשים טובים בלי נסיעות, כי אני עומד להוציא את כל מה שיש בפנים, לשים הכל חדש ולעשות פחחות.

הוא גם לא ישמש לדריפטים, אלא לכיף מדי פעם ולנסיעות עם חברים.

שאלותיי הן אלו:

1) עם כל הדלק שהיצור הזה צורך, איזו גרסה יותר "חסכונית", ה1.8 או ה2.0? אולי עם מנוע יותר גדול זה אפילו יותר טוב?

2) מה הבעיות שיש להן בדרך כלל, ולמה צריך לשים לב?

פורסם

יש איזו סיבה ספציפית שאתה רוצה סיירה?

לא נראה לי הגיוני בכלל מבחינה כלכלית לקנות סיירה ב 3K (שבטח תצטרך עוד השקעה על יישור קו), ולהשקיע עוד כסף על שיפוץ הסלון ופחחות וצבע חיצוניים.

דבר כזה יסתכם בהמון כאבי ראש ולפחות ב 10K במקרה הכי הכי טוב.

לדעתי לפחות, אם אין איזו שהיא סיבה שבגללה אתה רוצה דווקא סיירה - עדיף לך לקנות עוד מכונית קטנה שתשמש לך כרכב שני (משהו כמו 205 לדוגמא) שתהיה גם חסכונית יותר וגם תחסוך לעצמך בקנייה כזו את כל כאבי הראש שאתה מתכנן לעצמך (אם אני זוכר נכון אתה סטודנט, ובמקרה כזה תאמין לי שהדבר האחרון שאתה צריך עכשיו זה להיכנס לפרוייקט כזה בלי שום סיבה).

בפעם השלישית - אם אתה לא נעול על הסיירה מפאת אהבה לדגם או משהו בסגנון, תחסוך עוד כסף ולך על 205 \ AX \ שרייד או כל מכונית קטנה מוצלחת מאותן השנים שנכנסות לך בתקציב.

וסתם שאלה, אם לא מפריע לך לענות - למה אתה צריך רכב שני, אם יש כרגע אותך ואת אמא שיש לה לנסר משלה, וכשאבא יבוא לארץ הוא יקנה רכב משלו?

אני לא רואה צורך שאדם אחד יצטרך שני רכבים לעצמו, אלא אם זה בשביל הכיף ואתה יכול להרשות לעצמך את זה.

רק לטובתך יוסי - אתה סטודנט, אל תכניס את עצמך לסיבוכים שכאלה, ואם אתה עדיין מעוניין ברכב שני עדיף בהרבה שתחסוך עוד קצת ותקנה רכב שיהיה יותר שפוי לאחזקה מבחינתך (ולא פרוייקט כמו שאתה מתכנן).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יוסי, עשה לעצמך טובה, תחסוך עוד טיפה ותקנה לעצמך טווינגו. אפשר למצוא אחת סבירה גם ב-5K ש"ח. רק ההוצעות של הדלק יחזירו את עצמם תוך כמה חודשים. אופציה אחרת בתקציב שלך: פז'ו 205 או רנו 5.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ככה שהסיירה תהיה למעשה הרכב השלישי בבית, למרות שיש רק 2 נהגים

בד"כ רכב שלישי "מיותר" הוא רכב "נישה"., כגון ג'יפ לפנאי / אופנוע לטיולים / רכב ספורטיבי לסופ"ש.

מה הסיבה לקניית רכב שלישי "מיותר" שלא עונה לשום פונקציה, ונחות יותר מהשניים הקיימים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חשבתי לעשות ממנו בדיוק רכב לשיפוץ בטווח הארוך, ככה ההשקעה לא כל כך מזיקה. המחשבה היא על רכב עם הנעה אחורית שאני יכול לשפר טיפה לאט לאט.

טווינגו זה נחמד, אבל יש את העניין של האמינות, ואני לא יודע מה הצריכה שלה. אם היא יותר חסכונית מ1:12, אז אני אשקול את זה.

פורסם
המחשבה היא על רכב עם הנעה אחורית שאני יכול לשפר טיפה לאט לאט.

לקנות סיירה היום, כרכב לשיפוץ עתידי, בתקציב זעום, ולשמור עליה במצב תקין, עם ג'אסטי בנוסף, נשמע כמו פתח לצרות.

עדיף ב-3000 ש"ח שלך לקנות אופניים טובות (הנעה אחורית), ולהרשם למכון כושר (שיפור טיפה, לאט לאט).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האמת היא שאחרי דיונים סביב לשולחן עם כמה אנשים שמבינים את הנושא ואת הכיס שלי (אמא שלי למשל), החלטתי שעדיף לי להשקיע אולי במשהו אחר, כמו למשל בלמצוא טווינגו במצב טוב. פרוייקטים אחרים אני אוכל לעשות בעתיד עם יותר תקציב.

פורסם

תכין כמה עשרות אלפי שקלים בצד.

למה עשרות אלפים?

שיכין מיליונים !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חוץ מזה סיירה ב3K זה לא בשמיים , אפילו אפשר למצוא 1600-1800 במצב מכני מעולה וקוסמטי סביר.

אבל זה לא הרכב שאתה מחפש/צריך עכשיו.

פורסם
למה עשרות אלפים?

שיכין מיליונים !

אני מניח שזאת הייתה הלצה....

מה חשבת,לשפץ רכב ב 2000 שקל?

רק פחחות וצבע זה חמישייה במקרה הטוב.

השמיים הם הגבול.

• תוכן חדש...