Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ לגבי לימודים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי במקום שרוצים ללמוד בו, לכול מוסד יש דרישות משלו.

סיימתי הנדסאי לפני הגיוס, ואכשיו אני רוצה להמשיך לתואר ראשון, יש לי פסיכו" 535, 3 יחי במתמתיקה, 4 באנגלית ובלי פיזיקה - במכללה מסוימת שבדקתי, בשביל להתקבל אני צריך לעשות קורס בפיזיקה במשך חודשיים לעומת זאת באוניברסיטה שבדקתי אני צריך פיזיקה, מתמתיקה, אנגלית 5 יחי שלושתם או מעל 700 בפסיכו", מה שאני מנסה להשיג.

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמעניין אותו במיוחד זה לדעת אם השכר אחר כך הוא מעל הממוצע במשק.

זה לא מקצוע למישהו שמחפש להתעשר. אם שכר בלבד מעניין אותו - שילמד תכנות, או שילך להיות ברוקר (או שיפתח עסק / יפנה למסחר במקום ללמוד).

מה הוא רוצה לעשות עם תעודת ההנדסאי הזו ?

אם הוא יעבוד כשרטט קונסטרוקציות שכיר - שלא יצפה למשכורת גבוהה.

אם הוא יעבוד כמפקח בניה בחברה פרטית, או כעצמאי - הוא יכול להשתכר יפה, אך עדיין, לא זו הדרך להתעשרות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שמעניין אותו במיוחד זה לדעת אם השכר אחר כך הוא מעל הממוצע במשק.

השכר הממוצע במשק עומד על 7500 ש"ח וכמה שיקלונים.

אם במודעות הדרושים מוצע שכר של 8000 ש"ח, כנראה שאפשר להשיג בפועל שכר גבוה מעט יותר ולכן השכר מעל הממוצע במשק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
השכר הממוצע במשק עומד על 7500 ש"ח וכמה שיקלונים.

אם במודעות הדרושים מוצע שכר של 8000 ש"ח, כנראה שאפשר להשיג בפועל שכר גבוה מעט יותר ולכן השכר מעל הממוצע במשק.

LOL מאיפה המספרים האלה תגיד לי ?? הנדסאי בניין ?

ואללה אז כנראה שאנחנו לא חיים באותה מדינה , אני מכיר הרבה אבל הרבה מהנדסים שעובדים כמהנדסים ומקבלים בקושים חמשת אלפים שקל !

אני לא מדבר על עבודות פיקוח, שטח וכולה אלא על עבודה בהנדסה פרופר .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני כרגע הנדסאי אדריכלות בצבא, למדתי שנה וחצי לפני הגיוס, ואני מכיר הרבה הנדסאי בניין,

בארץ שלנו אין דבר כזה השלמה לתואר ראשון מהמקצוע הזה.. וחבל.

בעניין השכר, הכל תלוי מה כמות הידע שלך איך אתה עובד ואיך אתה מוכר את עצמך.

בכל מקרה לפי מיטב זכרוני הלימודים לתואר ראשון הם עוד 5 שנים. שזה המון זמן. לכן חבל על הזמן ללכת וללמוד עכשיו הנדסאי, כדאי להתחיל ללמוד את הדבר האמיתי.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

בכל מקרה לפי מיטב זכרוני הלימודים לתואר ראשון הם עוד 5 שנים.

באדריכלות הלימודים לתואר ראשון B.Arch הם 5 שנים.

לימודי הנדסה אזרחית אורכים 4 שנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שכחת לציין משהו,

בסוף הלימודים אפשר לקבל תעודת מנהל עבודה.

שכר של מנהל עבודה הוא הרבה יותר מהסכומים שציינתם(5).

אל תבלבל לי את המוח , יש הבדל בין מנהל עבודה לבין מהנדס!

מנהל עבודה יכול להיות סתם תפסן עם הרבה ניסיון שעבר קורס הכשרה .

דיברתי על מהנדס שרוצה לעבוד כמהנדס .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
LOL מאיפה המספרים האלה תגיד לי ?? הנדסאי בניין ?

ואללה אז כנראה שאנחנו לא חיים באותה מדינה , אני מכיר הרבה אבל הרבה מהנדסים שעובדים כמהנדסים ומקבלים בקושים חמשת אלפים שקל !

קרא שוב את מה שכתבתי.

7500 ש"ח הוא השכר (ברוטו) הממוצע במשק. הממוצע הזה כולל את שכרם של כל העובדים במשק, רק חלק מהם מהנדסים.

פורסם

צביקה,קודם כל בשביל להיות היום מנהל עבודה אתה חייב להוכיח 5 שנות עבודה בטפסנות.

ומנהל עבודה טוב מרוויח את ה14 + -

בלי קשר,תודה לכולם.

פורסם

פיקה צביק : מי שאין לו בגרות ופסיכומטרי - שישלים.

זה שיש למישהו תעודת הנדסאי לא אומר שהוא יתקבל ללימודים אקדמים, וגם ללימודי הנדסאי יש תנאי קבלה.

גם אני תיקנתי מתמטיקה 5 יח' ופסיכומטרי בזמנו, מה שסייע לי להתקבל לתואר שרציתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פיקה צביק : מי שאין לו בגרות ופסיכומטרי - שישלים.

זה שיש למישהו תעודת הנדסאי לא אומר שהוא יתקבל ללימודים אקדמים, וגם ללימודי הנדסאי יש תנאי קבלה.

כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו.

יש לי חבר שישב במשך שנתיים רק על פסיכומטרי עד שקיבל מעל 750, כי הוא רצה הנדסת חשמל רק באוניברסיטה.

ולעומתו, יש לי חבר אחר שהשלים מטכנאי להנדסאי, ועכשיו מתחיל לימודי הנדסה באריאל. בלי פסיכומטרי, עם 3 יחידות בגרות במתמטיקה ואולי 4 באנגלית.

לא לכולם מתאים לשבת ולהשלים פסיכומטרי, ואם עשית אתה בטח מבין על מה אני מדבר. לאלו, כדאי לעבור דרך תחנת ההנדסאי, גם אם על פניו נראה שזה עולה עוד 10K ש"ח ושנה של זמן.

פורסם

Tzvika-Pick, אם ציוני הבגרות לא מספיקים או מקצועות מסויימים לא מספיקים אז אפשר לעשות מכינה.

בחלק מהמכללות אפילו מסתפקים שתעבור מכינה ובציון של מבחן פנימי בלי לגשת לבגרות.

מי שלא מסוגל ללמוד מתמטיקה מעבר ל 3 יחל' ואין לו תחת ללימודים אז באמת לא כדאי להתקרב ללימודי הנדסה. באמת הנדסאי עדיף במקרה הזה.

פורסם
כל אחד צריך לעשות את החשבון שלו.

יש לי חבר שישב במשך שנתיים רק על פסיכומטרי עד שקיבל מעל 750, כי הוא רצה הנדסת חשמל רק באוניברסיטה.

ולעומתו, יש לי חבר אחר שהשלים מטכנאי להנדסאי, ועכשיו מתחיל לימודי הנדסה באריאל. בלי פסיכומטרי, עם 3 יחידות בגרות במתמטיקה ואולי 4 באנגלית.

לא לכולם מתאים לשבת ולהשלים פסיכומטרי, ואם עשית אתה בטח מבין על מה אני מדבר. לאלו, כדאי לעבור דרך תחנת ההנדסאי, גם אם על פניו נראה שזה עולה עוד 10K ש"ח ושנה של זמן.

כל הכבוד לחבר שלך על ההתמדה. אני מעריך אותו.

עם זאת,לא ברור לי איזו אוניברסיטה בדיוק דורשת 750 בפסיכומטרי?

להזכירך אני בוגר אותו התואר באוני' ת"א, ובוא נגיד שאני לא ממש קרוב ל 750

באותה שנה גם הצלחתי להתקבל לבן גוריון, ועמדתי בדרישות של הטכניון אבל לא נרשמתי אליו.

אולי ה750 בא לפצות על ממוצע בגרות גרוע יחסית שדפק את הסכם?

אני אישית שיפרתי קצת במתמטיקה וקצת בפסיכומטרי ונכנסתי פנימה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...