Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סאב מעולה , ואם הוא במצב טוב הוא שווה את זה , בזמנו הוא נמכר בצ'יפר ב1200 אם אני לא טועה

שמעתה אותו ?

היה עם תיבה פתוחה או אטומה ?

בזמנו זה לפני כמה זמן ?

פורסם

נתן לך אצבע, לקחת את כל היד :-P

אני לא שמעתי אותו, אבל משמיעה של סטים של ETON הם נוטים להיות חדים ומדוייקים עם פאנצ' הגון מאוד.

בד"כ בחברות כאלה יכול לקרות אחד משני הדברים עם הסאב:

1. הסאב שומר על האופי הנ"ל והוא יהיה פאנצ'י ומדוייק, כל השאר מבחינת עומק הסאב יהיה עניין של היצרן להוסיף קצת צבע לסאונד של הסאב וגם יהיה תלוי מן הסתם בנתוני התיבה שתתאים אותו אליה.

2. הסאב יפצה על חוסר עומק ורכות שיש לסט הקדמי ועדיין ישמור על רמת דיוק גבוהה.

סביר מאוד להניח שמדובר בסאב מצויין - השאלה לאיזה טעם הוא קולע, אתה חייב לשמוע בעצמך או להמר. למזלך הימור בסאב כזה הוא לא מסוכן, אפילו אם תפספס, עדיין יהיה לך קל למכור אותו במכיר טוב והביקוש יהיה גבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שווה מאוד 500 ש"ח. לא תמצא הרבה במחיר הזה שיתנו לך כזו תמורה.

מומלץ להתאים תיבה בדיוק לפי ההוראות יצרן, ואפילו אטומה.

מאוד מאוד מאוד חזק (כמובן מצריך גם מגבר כזה).

יופי של סאבוופר.

פורסם

CRAG זו הסדרה הכי זולה של אטון בגרמניה, מדובר על ליין עממי ביותר.

סה"כ מדובר על סאב חזק, בנוי טוב.

דיוק? לא ממש התחום החזק שלו.

שמעתי אותו כמה וכמה פעמים וממש לא אהבתי בכמה תיבות שונות ועל כמה הגברות שונות, אבל אם מחפשים סאב חזק ולא בהכרך מדוייק הוא יכול להיות פתרון נאה ב500 ש"ח.

under construction..

פורסם

אופס! חשבתי שסאב של ETON עם נתון של 600 RMS ותג מחיר מעל אלף שקל כחדש יהיה מהסדרה הגבוהה שלהם. (מצד שני עם המחירים של הסטים שלהם הייתי מצפה למשהו בסביבות 3000 אלף שקל אם הייתי חושב לפני)

אתכם הסליחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאבים של ETON מעולים, אבל הCRAG הוא לא אחד מהם.

CRAG היה ליין שכבר לא מציוצר שכלל כמה סאבים חלקם 600 וואט RMS וחלקם 1000 וואט RMS, עם עוד מגבר מונו חזק, ומגברי 4 ערוצים ו2 ערוצים.

ETON כבר לא מייצרים את הליין הזה.

היום הסאבים של אטון נותרו עם הממברנות הצהובות ומדובר על סאבים מאוד מדוייקים.

אגב, הCRAG עולה באירופה באיזור ה200 אירו, ובארץ מחירו היה +- 1000 ש"ח= מאוד הגיוני ומאוד יפה שיבואן מוכר במחירי חו"ל פה בארץ.

כנ"ל גם הסטים שלהם נמכרו במחירים שהם זהים למחיר בחו"ל.

והמגברים שלהם שלא פחות ממעולים, ואפילו חלק מהמגברים הישנים שלהם היו זהים למגברים של ARC-AUDIO מבחינת שימוש באותם לוחות ורכיבים.

under construction..

פורסם

הסאבים החדשים של אטון הם בעלי ממברנות לא צהובות בלבד.

יש סדרה חדשה שנקראת EC.

מחירי הסאבים הצהובים גבוהים מאוד כיוון שהם סאבים שעשויים מהקסכון.

לא ידוע לי על סאב כזה שהגיע לארץ.

פורסם

מה הגרף בא להראות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סליחה שאני לא דובר רוסית, אבל האם אתה מבין את משמעות הגרף? לפי הגרף החלטת שזה סאב טוב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשאיר את הנייר הזה למכונות מדידה בעיקר - תשאיר את ההחלטה לאזניים שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

רוצים לשמוע את הסאב? תביאו תיבה ביום שבת ומונו שמספק ב-4 אוהם 600WRMS :-) את הסאב אני כבר מביא.

אלי סאונדמן קצת הכיר את המשקל שלו כבר :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...