Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי בעיות בRACER!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי דייהו רייסר שנת 1994 ונתקלתי לאחרונה בכמה בעיות ואני צריך את עזרתכם, תודה מראש:

1.אם מדי פעם ישנן טיפות מים מהאגזוז (למרות שלא חסר מים במיכל והאוטו לא אוכל מים) מה יכולה להיות הסיבה?אגב הוספתי היום תוסף שאמור להסיר מים ממערכת הדלק.

2.הקלאץ' ברכב שלי לא ממש טוב וכבר די שחוק, מדי פעם אם אני לא סוחט את הדבשה של הקלאץ' עד הסוף ומעביר הילוך יש רעש כמו של גלגלי שיניים שחורחים זה את זה, האם זה נזק כבד לרכב? ולבסוף מה יפגע?

3.שאלה ליידע כללי מה ההבדל העיקרי בין דייהו רייסר לדייהו סופר רייסר? פרט לעיצוב ולשנת ייצור? האם יש מפרט טכני טוב בהרבה?

תודה רבה.:-)

פורסם
1. לחות בדוד זה דבר נורמלי.

2. יפגע הגיר, מה חשבת?

כמה בערך עולה להחליף גיר ידני בדייהו רייסר?

אני די מפסוט מהרכב אגב לא יודע למה כולם כל-כך לא מחבבים את הדגם.:roll:

פורסם
2.הקלאץ' ברכב שלי לא ממש טוב וכבר די שחוק, מדי פעם אם אני לא סוחט את הדבשה של הקלאץ' עד הסוף ומעביר הילוך יש רעש כמו של גלגלי שיניים שחורחים זה את זה, האם זה נזק כבד לרכב? ולבסוף מה יפגע?

תודה רבה.:-)

חשבת להחליף קלאץ'?:lol:
פורסם

בדגם הסופר רייסר- המנוע בעל דאבל קאמשאפט לעומת הדגם היישן עם קאמשאפט יחיד.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

בסופר רייסר מנוע בעל קאמשפט כפול ו97 כ"ס מולל המנוע המיושן של הרייסר עם 80 כ"ס.

יש גם גרסאת 2.0 ליטר 16V ו130 או 140 כ"ס די נדיר בארץ אבל קיימות כמה NEXIA כאלו.

ברייסר ישנם 2 דגמים הרגיל והמוכר (פגושים שחורים) והדגם GSI בעל פגושים בצבע הרכב +חלונות חשמליים ועוד כמה פיצ'יפקס.

סה"כ אחלה רכב במחיר זול מאוד.

אמין מאוד וחסכוני בהוצאות.

under construction..

פורסם

תודה רבה חבר'ה. על העזרה.

יש לי את הדייהו רייסר הרגיל ידני משנת 1994.

פורסם
חשבת להחליף קלאץ'?:lol:

הכוונה שלי הייתה להחליף את הקלאץ' כן...:roll:

• תוכן חדש...