Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קומפוננט של פניקס גולד אוקטן zr ויש לי בו בעיה.

הרמקול השמיע לי בזמן האחרון רק טרבל בלי מיד ובאס בכלל לא הבנתי למה הוופר השני נשמע כמו שצריך אבל רק זה נשמע צורם

החלפתי בין פלוס ומינוס אולי פאזה הפוכה או משהו כזה אבל שום דבר לא עזר אז פתחתי את הדלת ופירקתי את הוופר וראיתי שהממברנה של הוופר "נדבקה" לאחור זאת אומרת הממברנה לא מצליחה לזוז אפילו מילימטר ממש נתפסה לאחור.

מישהו נתקל בבעיה כזאת? ומה עושים?

תודה מראש!

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

אני לא יודע מי היבואן.

בעקרון צריך לגשת למי שקנית ממנו שישלח למעבדה המתקנת.

כמו כן אם לא יש לך את "רפי האוזמן" או "אומגה אודיו" או "פיוז" 3 חנויות בעלות מעבדות תיקונים מעולות שמתעסקות גם עם רמקולים.

פורסם

טוב תודה

אחרי יופ כיפור אני יבדוק כמה עולה לתקן..

hu: pioneer 5800mp amp: lightning audio b2.400.4 comp: octan-zr rear: pioneer 200W japan sub: kicker c12

פורסם

קודם כל הייתי רוצה לנסות להעריך את התקלה...

יש מצב שנשרף לך הוופר (או מה שנקרא בישלת אותו)

מה שבטוח רפי האוזמן לא יתעסק לך ברמקול תמורת פחות מ350 שקל

ולא נראה לי בכלל שהוא מתעסק בקומפוננטים

אני אישיתי תיקנתי אצלו כמה אלמנטים..(18" ו טוויטר שופר 3")

אם אתה מתכנן לתקן עדיף לך לקנות זוג חדשים המחיר שלהם נע ב45$-60$

ההמלצה שלי לך לאיפה שקנית אותם ותבדוק אצלו למה זה קרה (תקווה שהמוכר נחמד כי אין דבר כזה אחריות על רמקולים)

פורסם
ורק תזכור שסט חדש עולה 399 באוטו-דיפו...

מה שמוכרים באוטו דיפו זה אוקטן R ולי יש את האוקטן ZR.

ויש הבדלים!

בכל מקרה חבר הביא לי וופר שפורק מקומפוננט של סרווין וגה ושומעים יפה אז בינתיים אני לא מתכוון לתקן.

עכשיו בקשר לתקלה הלכתי למישהו שמבין והתקלה נוצרה בגלל שהחלון היה פוגע במגנט של הרמקול עד שכנראה הוציא את המגנט מהמירכוז שלו ולפי מה שהבנתי כאשר המגנט יוצא מהמירכוז שלו אז הוופר נתקע ואין לו יכולת תזוזה.

פורסם

הסליל שרוף, ממברנה תקועה יכולה להיות רק סליל שרוף וברוב המקרים גם מוביל הסליל התעוות.

תיקון? 300-400 ש"ח. תלוי במעבדה.

צריך להחליף סליל,להחליף מוביל סליל, להדביק חזרה ולמגנט במגנומטר= לא מעט עבודה.

לדעתי, ברוב המקומות יקחו לך על זה כ350-400 ש"ח אם בכלל אפשר לתקן.

קח בחשבון שאין יבואן רשמי לפיניקס גולד ולכן לא תוכל למצוא חלפים מקוריים לצורך התיקון.

אני גם הייתי בודק את המגבר כדי לוודא שהוא לא מוציא DC, אחרת כל אלמנט אחר שתחבר יכול להחזיר את נשמתו לבורא באותה צורה.

under construction..

פורסם

לא נראה לי שהוא מוציא די סי כי התקלה בגלל החלון שהיה יורד על הרמקול ואחרי הרבה פעמים שפגע בו כברהמגנט יצא מהמירכוז וקרה מה שקרה.!

אבל בכל מקרה אך אני בודק אם המגבר מוציא דיסי? אם רב מודד או משהו כזה?

פורסם

בהרצה עד עומס מלא במעבדה, בגדול אם מה שאתה מתאר שהחלון היה נוגע ברמקול, אז בוודאות הסליל החזיר נשמתו לבורא, לכן כל מה שכתבתי הוא יהי נכון.

אני הייתי ממליץ כבר על קודם כל לסדר את הבעיה עם החלון ואז פשוט לרכוש סט חדש.

under construction..

פורסם

הבעיה של החלון סודרה.

לגבי רכישת קומפוננט חדש אני חייל לכן ממש לא בתיכנון .

אז חבר הביא לי וופר של סרבין וגה וחיברתי אותו ושומעים מצויין אז בינתיים סבבה

אני כל כך מתבאס על הוופר שהלך כל כך אהבתי את הצליל שלהם והחוזק שלהם, פניקס גולד באמת הפתיעו אותי לטובה כי קניתי את הקומפוננט הזה בלי לשמוע אותו. אבל בסדר כי בינתיים רוב הסט נשאר חוץ משהצטרף עוד אח אמריקאי קטן..!

• תוכן חדש...