Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזב רכב עדיף במחיר של 35K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חושב על לקנות מכונית והייתי רוצה לדעת את דעתם על כמה נושאים.

האם שווה לקנות מכונית שהייתה בחב' השכרה בגלל המחיר הנמוך שלהן או שעדיף להמנע מזה?

החיפושים שלי באינטרנט מצאתי מס מכוניות והשאלה היא איזה מהן עדיפה מבחינת בזבוז דלק וכמובן כמה שפחוט זמן מוסך.

רנו מגאן 2000 אוטומוט

סיטרואן קסרה 2001 אוטומט

סוזויק בלנו 1998

מיצובישי לנסר 2001

והאם שווה בכלל לבדוק מכוניות כמו יונאי וקיאה אם יש לכם הצעה למכונית אשמח לקבל עצות תודה רבה לכולם

פורסם

אני בעצמי עכשיו נוסע על סיאט קורדובה 95 מכונית די טובה רק עושה הרבה בעיות עם הגיר וזה כבר נמאס.

פורסם

מצטרף להמלצה על האיביזה- שנתון 01-02 הוא לא 95.

בנוסף הייתי ממליץ על ספייס 80 כ"ס שבתקציב שלך יספיק למודל 01-02.

הרכב חסכוני ביותר, מאובזר וסחיר מאוד ודי זריז.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

1.הבלנו (בתנאי שהיא שמורה) כפי הנראה תבטיח לך שקט נפשי ותגובת המנועתהיה הנמרצת ביותר מבין הרכבים שציינת.

2. אל תגע ברכבי השכרה, לדרישותיך יש היצע גדול מספיק של רכבים פרטיים.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• תוכן חדש...