Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהחמוד שמדובר עליו לא כל כך מסתדר עם המזג אוויר בארץ, וכשהרכב חונה בחוץ בערך שעתיים שלוש, לא שומעים את צד שמאל...אחורה וקדימה.

למישהו יש איזה שהוא רעיון לפתרון?

x

פורסם

הייתה את הבעייה הזאת באח הגדול שלו ה-P8004 מאוורר של מחשב פתר את הבעייה. במיוחד שאני גר באילת שפה הרבה יותר חם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חימום יתר של המגבר אתה צריך להרכיב מאוורר שיעשה סירקולציה של אוויר כאשר המערכת דולקת

למרות שלפי דעתי זה לא נראה לי חימום יתר כי אתה טוען שרק צד שמאל מתנתק יכול להיות בעיה במגבר ועדיף שתשלח אותו לתיקון כי זה מוזר שמחימום יתר רק צד אחד נעלם במקרה כזה כל המגבר מתכבה והוא חוזר לפעולה רק אחרי שיתקרר

בכל אופן תבדוק את זה עם טכנאי או מישהו שמבין במגברים ואולי להם יש תשובות יותר ברורות למצב המוזר הזה

בברכה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לפני ניסיונות לתיקון תקלה שלא צריכה להיות בכלל! תשלח את המגבר לבדיקה ותיקון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אז זהו, זה מגבר שני חדש אצלי.

בקודם שהוא אותו סוג נפל החלק שמחזיק את החוט של רמקול קדימה ימין לתוך המגבר ולא היה מה שיחזיק את החוט.

זה מגבר חדש וזה קורה רק שחם אז אני יודע שהבעיה זה חום.

דנתי בנושא עם חבר שהוא מתקין מקצועי וגם הוא הציע לי לאחרונה לנסות מאוורר.

מישהו/י יודע/ת להגיד לי איך, איפה ולמה?

x

פורסם

מאוורר של מחשב +ממסר בכמה שקלים פתרת את הבעייה .

תפרק את הפלסטיק השחור {זה שנידלקים בו האורות} ועם דבק דו צדדי תדביק את המאוורר, לי אישית זה פתר את הבעייה מקווה שגם לך זה יעזור

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...