Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה על GOLF GTI 2008

BarakRE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.. כמו שחלקכם יודעים אחי הוציא GOLF GTI קופה חדשה מהחברה בדיוק לפני שבוע..

לפני שאני מתחיל לרשום על חווית הנהיגה בה אני יכול להגיד במילה אחת למי ששוקל לקנות את הרכב.. מפלצת!!!!

בקיצר.. אח שלי עבר מגולף 2003 V5 170 כ"ס לגולף הזו..

לפני שבוע בדיוק.. הינו אמורים להוציא את הרכב מצ'מפיון ת"א בשעה 9 בערב.. הגענו לשם ב8וחצי ^^

חיכנו איזה 45 דקות לרכב.. כל רכב שעבר אני והוא כזה במטח אולי זה זה :)

אחרי 45 דקות כשהוא הגיע אני ישירות רץ לרכב לראות איך הוא וכו'.. אח שלי אפילו לא ישב בתוך הרכב(ולא עשה נסיעת מבחן) אז כמובן גם הוא :)

בקיצר היה בחור נחמד שלימד אותנו את הכפתורים וניסה לשכנע את אח שלי לא ליסוע מהר כי בלה בלה בלה והרצה וכו'..

בקיצר.. אנחנו יוצאים מהמוסך אחרי שאחי חתם על התפסים רק יצאנו הרכב נכבה ^^ (ידני)

אוקי הוא עצר לי ליד הV5 אני נוסע אחריו.. אח שלי מתחיל נסיעה.. בטעות פירפור קל והמשכנו ליסע.. (חייב לציין שהV5 לא פרייר)

אנחנו נוסעים הוא קצת נותן קצב אני כל הגז בשביל להדביק אותו.. נוסעים בסבבה איזה 130 בתוך העיר.

הגענו לבית של אח שלי.. אחי מודיע לי שצריך לקפוץ לירושלים לבדוק משהו שם (לא משנה מה זה בדיוק)

הוא שואל אותי רוצה לנהוג? :D

אני כזה.. אממ כן :D

קיצר בניגוד לאחי לא נכבה לי הרכב.. אני יוצא רק מלטף תגז התורים קופצים לי ל5,6 .. לא היה לי מספיק רגש אבל היה אפשר להרגיש עד כמה הרכב מהיר. אחרי 10 דקות ככה החפנו חזה..

אח שלי התלהב קצת מהקרוז קונטרול.. אז נסענו 100 עד התחנת דלק.. תילדקנו והמשכנו לת"א.. כמובן שאח שלי חולה סיבובים ואז התחיל הכיף :D

נוסעים 100 בסבבה.. (כמובן שאתה מרגיש שאתה נוסע על 20 ברכב הזה) יוצאים לעקיפה.. האוטו מאיץ כמו בהמה.. תוך כמה שניות אנחנו מסימים את העליה.. אחרי שעקפנו עוד כמה.. מסתכלים על הלוח.. 210.. תוך איזה כמה שניות..

אנחנו כזה מאיטים.. בשוק!! זה לא היה כל הגז הוא אומר לי O.O

אחרי זה אחי נירגע.. אחר כך נסענו לדרום בשביל משהו..

בקיצר נסענו דרך הכפרים הערבים איפה שהסיבובים המסוכנים.. אנחנו על קרוז קנטרול 140 ונכנסים לסיבובים ששומעים את הצמיגים בוכים על הכביש..

קיצר קשה להסביר במילים.. אבל כל נגיע בדוושת הגז גורמת לך לצמרמורת.. לחיצה בגז בפתיחה מדביקה אותך לכיסא ככה עד רמה שאתה לא יכול להזיז כלום בגוף..

מומלץ בכל חניה :D

ברק רפאל :)

פורסם

מדהים, פשוט מדהים..רק חבל שכל עניין ההרצה הוא לא בלה בלה בלה, חבל על האוטו...לא שמנו לב שאנחנו על 210- ספר את זה לחברים בבית ספר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בשלב הזה :

נוסעים בסבבה איזה 130 בתוך העיר.

הפסקת לעניין אותי והבנתי מי אתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ננעל עקב הצהרה רשמית של פותח השרשור כי הוא חוליגן, מצפצף על החוק ועל בטיחות וחיי אדם, ולא פחות חמור - עקב העובדה שהוא ביצע את הפשע הנורא מכל - אי ביצוע הרצה ברכב חדש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...