Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי זוג קרוסים של מורל מדגם MX33 (כביכול הקרוס של האילייט, הרי לא ציפיתם שאשאר עם זה לעד, נכון?).

רכשתי אותם מחנות, מתצוגה, ללא אריזה או תיעוד כלשהו.

להפתעתי, כאשר הגעתי הביתה ובחנתי את יצירות האומנות גיליתי משהו מוזר. על אף המראה החיצוני הקרוסים לא זהים:

cross 001 (Large).jpg

כבר בהתחלה על קרוס אחד מופיע הכיתוב MX33 (מה שאמור להיות הקרוס של האילייט) ועל השני רשום MX33.3 (מה שלפי מורל הוא גם הקרוס של האילייט). :?.

בדיקה יותר דקדקנית גילתה שוני בסליל. ככה נראה הסליל של ה MX33:

cross 002 (Large).jpg

וככה נראה הסליל של ה MX33.3. (שימו לב להבדל בליפוף):

cross 006 (Large).jpg

ככה נראה הסליל הקטן (אין לי שמץ של מושג מה תפקידו בכוח) ב MX33:

cross 003 (Large).jpg

וככה נראה אותו הסליל ב MX33.3:

cross 007 (Large).jpg

ב MX33 צבע הג'אמפרים שחור:

cross 004 (Large).jpg

וב MX33.3 צבע הג'אמפרים אדום:

cross 008 (Large).jpg

לקינוח, ערכי הנגדים לא זהים. שימו לב לערכי הנגד הלבן והירוק העליו ב MX33:

cross 005 (Large).jpg

ושימו לב לערכים ב MX33.3:

cross 009 (Large).jpg

בקיצור - מדובר בקרוסים דומים אבל שונים. ללא ספק יש שוני בנקודות החיתוך ובסלופים. מוזר שאין הדבר מוזכר באתר של מורל או במקום אחר ברשת.

עד כמה השינוי הזה הוא לטובה או לרעה - למורל הפתרונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני לא טועה הMX33.3 שייך לסט של השלוש חלקים והוא יותר חדיש

הMX33 שייך לסט של שני חלקים והוא מדגם ישן יותר

אבל בכל אופן אני לא בטוח בעצמי תמיד שווה להרים טלפון למורל ולראות מה הם אומרים זה עדיף

דרך אגב תתחדש :)

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איתמר, פתחתי שרשור דומה לא מזמן לגבי MX22 ו MX22.2 והדבקתי שם את תשובת מורל הרשמית (אחרי התכתבות ארוכה עם מורל בארץ ובארה"ב)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=168281

כנראה שהיה צריך לחפש :wink:

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם אני לא טועה וניראה לי שלא הMX 33.3 שייך לסט החדש של דגם 2007 שמגיע עם הCDM 88 שזה השינוי שעשו בדגם הזה לעומת הMX 33 שמגיע בסט הישן בשניהם מדובר על 3 WAY ולי יש את שני הדגמים ,בקיצור נתנו לך קרוס אחד של הדגם הישן וקרוס אחד של הדגם החדש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איתמר - אני לא חושב שזה יהיה טוב לעבוד עם שני קרוסים שונים - אתה לעולם לא תהיה לקבל תוצאה סימטרית בין ימין לשמאל. יכול להיות שזה יהיה מאוד לא מורגש, אבל אני באופן אישי לא הייתי מוכן להסתפק בכזה דבר.

תנסה לברר עם מורל כמה יעלה לך להחליף או יותר נכון לשדרג אחד משני הקרוסים לאחד שאתה צריך.

או שפשוט תחזיר אותם למוכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...