Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת Mio A701

POHUIST
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש כיום במכשיר הזה ברשת אורנג' לאחר שהיה לי קודם Imate K-Jam.

יתרונות :

1. סטילוס ארוך יותר שלא נופל ונאבד כל הזמן, תפוס טוב בבית שלו.

2 דק וקל יותר ועשוי מחומרים נאים ואיכותיים יותר.

3. תופס אות GPS מהר.

4. בא עם ערכה טובה של זרוע + סטנד לרכב, מטען רגיל ומטען לרכב, נרתיק לחגורה.

5. נוח ביד, קל יחסית ובעל הנדסת אנוש טובה למחשב כף יד.

6. בטריה טובה שמחזיקה יום וחצי עבודה.

7. איכות צליל ודיבור טובה, רמקול טוב.

8. מהיר משמעותית ובעל יותר זכרון פנימי מה K-jam, נתקע הרבה פחות.

חסרונות:

1. אין מקלדת כפתורים - רק מקלדת בתוכנה , לי זה לא מפריע כי מעולם לא השתמשתי במקלדת הכפתורים של K-jam

2. מגיע עם תוכנת Igo על כרטיס mini-SD של 128 מגה בלבד, אי אפשר להעביר את התוכנה לכרטיס אחר. הפתרון הוא בלית ברירה לשים תוכנה פרוצה על כרטיס גדול יותר.

3. החסרון האדיר ביותר לדעתי - מרגע שהטלפון מצלצל ואתה לוחץ YES, עוברות בערך 2-2.5 שניות עד שהטלפון ממש עונה והאיש בצד השני שומע. מה שיוצא הוא שאתה צועק כמו אידיוט "הלו! הלו!" עד שנתפס הקו. בסוף לומדים להכיר מתי נפתח הקו לפי הרעש הקל שמתחילים לשמוע, אבל זה עדיין מעצבן ברמות.

4. שני ה softkeys בחזית מקונפגים בברירת המחדל ליישומים מטופשים : הפעלת ה GPS ועוד משהו, במקום שזה יהיה כמו ב Kjam שהם מפעילים את אפשרויות התפריט שבתוכנה כרגע (למשל ignore לתזכורת או dismiss). בקלות אפשר לשנות את זה בלוח הבקרה.

5. קשה לאללה להוציא את הסים, הוא מוכנס באיזה חריץ דחוק בתחת של המכשיר.

6. אין wifi, לי אישית זה לא מפריע ממש אבל זה טוחן לך את ה GPRS.

בגדול אני מרוצה מאוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המכשיר הנ"ל הוא מצויין בתור מחשב כף יד וגם/או GPS - אבל אם אתה משתמש "כבד" בפונקציית הטלפון - הוא אינו ממולץ.

מעבר למה שצויין מעלי - בכל מקרה השימושיות שלו כמכשיר טלפון היא גבולית ואינה קרובה לשימוש במכשיר ייעודי.

סה"כ היות ומדובר במחשב, הוא "סובל" "מבגים" ומחוליים כגון צורך ב-RESET מידי פעם, שיחות ניתקות והמכשיר "סובל" ממעין השהייה הן בקבלת שיחה והן בצילצול - ומכאן שהצילצול האחרון בטלפון הלכה למעשה מתבצע אחרי שהשיחה כבר נותקה/עברה למשיבון.

האמת, שאם הייתי יודע את שאני יודע כעת הייתי חושב פעמיים האם לרכוש מכשיר שכזה למטרת שימוש כטלפון.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...