Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda 323f 1600 ידנית לקנות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו יד ראשונה 150 אלף קילומטר.. מה אתם אומרים..?

אני בהתחלה חשבתי על 16v אבל מסתבר שהתקציב שלי נמוך בהרבה מזה..=/

יש איזה משהו חשוב שאני צריך לדעת על המאזדה מעניין אותי כמה כוח סוס היא ואם מישהו פה סגר איתה סקאלה שיגיד לי כמה האוטו נוסע ואם יש בעיות בצריכת דלק או באיזה חלק. תודה

פורסם

כאשר תלך לבדיקה במוסך /מכון בדיקה ותביא תוצאות יוכלו לייעץ.

אתה מבקש ייעוץ באוויר מאנשים שלא ראו את האוטו.

אולי הקילומטר'ז מזוייף,אולי יש בעיה בהעברת ההילוכים /אטם ראש פרוץ .......ואולי אין....

אף אחד לא יגיד לך תחטוף רק בגלל היד והקילומטר'ז זה יהיה ממש חסר אחריות ללא תוצאות בדיקה כזו או אחרת של מצב הרכב ושל היקף יישור הקו /תיקונים /ליקויים שיש לתקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אנחנו מדברים על אותו רכב מדובר בשנתונים 92-94, שים לב שישנם 2 דגמים, הזרקה וקרבורטור, לשנים אותו מנוע 1600 88 כ"ס, המוכר מהמזדה סדן של אותן שנים. שה"כ מנוע זריז ואמין אם כי לא מדובר ברכב ספורט. מבחינת האבזור, הוא די מפנק ואפילו יש חימום למושבים( אני הייתי מדליק את החימום של הנוסע ליד הנהג למי שהיה מציק לי בנסיעות:twisted:)..

יש לו בעיה אחת מוזרה, לאנשים יש נטיה לגנוב את הלייסטים של השמשה הקדמית :shock:

יש לו באגאז מפלצתי ואקוסטיקה מצויינת. ועוד בעיה אחת צוכרת, הפנסים הנפתחים הידראולית, המנגנון שם לא הכי מוצלח, ובמכוניות שקיבלו מכה בחזית, אפילו לא רצינית, אז יש בעיה בפתיחה שלהם.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הזרקה רק בדגמי אוטומט בדגמי ידני רק קרבורטור אח שלי בדיוק סיים עכשיו הסבה הלך לו הגיר האוטומט השתיל ידני על מנוע הזרקה:lol:

יש לנו שניי מזדות כאלו בבית אחת 12 שנה ועוד אחת 3 שנים אף פעם לא היו בעיות עם הפנסים ידוע לי על בעיות פנסים במזדות אחרות אך הדבר אינו שכיח,הדגם הידני(קרבורטור) חסכוני מאוד בדלק מפתיע! ואילו הדגם האוטומט (הזרקה) אינו כלל חסכוני בדלק, מנועים שקטים ואמינים אין בעיות חוץ מהכפתורים של החלונות שלפעמים מתקלקלים לדעתי האישית הרכב מהנה בנהיגה הגה מצויין עוד בעיה גובה הרכב נמוך מאוד אבל תמיד אפשר להגדיל אינץ' בגלגלים,הרגשה קצת צפופה בתוך הרכב חוץ מזה הרכב עושה את העבודה כמו שצריך.

• תוכן חדש...