Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נופש בטורקיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני מחפש דיל לתורכיה כייון שאף פעם לא יצא לי לנפוש בחו"ל אני זקוק להמלצתכם

לא יודע לאיזה משרד נסיעות לפנות לא יודע אם כדאיי לקנות באינטרנט לאן כדאי לנסוע? לאנטליה או לבודרום? הבנתי שיש באנטליה מלון שנקרא "טופקאפי" שהוא ברמה גבוהה 5 כוכבים הכל כלול וגם בבודרום יש מלון שנקרא "מליציה" משהו גם ברמה גבוהה,

אני מחפש מלון בסגנון הזה שהכל כלול עם רמה גבוהה שלא יאכזב ועוד נקודה חשוב לי שיהיה במלון ספורט ימי ,אופנועי ים,סירות,וכ'ו. אנחנו 2 זוגות מעוניינים ב-3-4-5 לילות תקציב של 300-400 דולר לאדם בראש השנה או אחרי ראש השנה ממתין להמלצתכם.

פורסם

בתקופה שציינת המחירים גבוהים יותר, בסביבות ה 500 דולר לאדם.

באנטליה יש לך קלאבים. היתרון הגדול הוא שממש הכל כלול והכל נגיש וקיים תמיד. החיסרון הוא שיש משפחות עם ילדים קטנים, ואחרי הלילה הראשון מתחיל להיות משעמם במלון ואין הרבה מה לעשות. יש מספר קלאבים מומלצים ביניהם ונציה פאלאס, טופקאפי, קרמלין והדולצ'ה ויטה.

אני טס עם חברים בראש השנה לבודרום. עלה לנו 490 דולר לאדם במלון שנקרא ISIS. גם כן אמור להיות הכל כלול. היתרון בבודרום הוא שיש בעיר עצמה פאבים ומועדונים ככה שאין הרגשה של "סגר" במלון.

אם אתה מתכנן לטוס בחגים כדאי לך להזמין מקומות כמה שיותר מהר כי לא נראה לי שיש הרבה מקומות פנויים.

אסף

פורסם
אם אתה מתכנן לטוס בחגים כדאי לך להזמין מקומות כמה שיותר מהר כי לא נראה לי שיש הרבה מקומות פנויים.

אסף

יש שתי גישות - או להזמין מראש, בלי כאב ראש, ולשלם את המחיר הרגיל,

או לתפוס דיל ברגע האחרון (יומיים או אפילו יום לפני!) וליהנות ממחיר מופחת.

מכיוון שזאת הפעם הראשונה ואתם 2 זוגות, כדאי ללכת במסלול הרגיל, של הזמנה מראש.

יש אינסוף אתרים ישראליים שעוסקים בנושא, פשוט תכתוב "דילים" בגוגל ותגלה את השאר.

לא לשכוח! בדוק כבר עכשיו שהדרכון בתוקף, ואם לא, חדשמו.

כמו כן, במקרים לא מעטים ייתכן שתקבלו מלון אחר מזה שהזמנתם, בדרך כלל ברמה שווה.

לפעמים זה לטובה, ולפעמים זה לרעה. כדאי לברר דברים כאלה ושאר ירקות

בעת ההזמנה האלפונית או הביקור בסוכנות הנסיעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מאחד שעובד בתחום : לא טופקפי ולא קרמלין (שייכים לאותה בעלות וצמודים אחד לשני).

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

טופקאפי כבר מיושן, מה גם שבתקציב שלך לא תמצא דילים לשם (אלא אם כן מדובר על הדקה ה-90).

תצטרך לכוון על קלאבים קצת יותר נמוכים.

אגב, הספורט הימי (אופנועי ים וכו') בדרך כלל בתוספת תשלום (לא קטנה).

אתר מומלץ:

http://www.travellist.co.il

כמו זאפ לתיירות.

פורסם

ידוע לי שהספורט ימי(ממונע) הוא בתוספת תשלום אני מוכן לשלם. הטופקאפי מיושן אבל זה אומר שהוא לא טוב?

הבנתי שאסור להתפשרבטורקיה על מלון מתחת ל5 כוכבים בגלל הבדל רמת המלון משמעותית,אז אני לא מתכוון לוותר על פחות מ5 כוכבים דיפדפתי קצת באינטרנט ולפי מה שאומרים בודרום מתאימה יותר לצעירים בגלל המועדונים ברים וכ'ו ואילו אנטליה מתאימה יותר למשפחות.על איזה מלון אתם ממליצים בבודרום 5 כוכבים הכל כלול וכמובן עם ספורט ימי אופנועי ים,סקי מיים וכ'ו?

• תוכן חדש...