Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר דיון מעמיק באשכול אחר, החלטתי ללכת על על ה-406 (מודלים 97-99) בתקציב עד 30 אלף ש"ח.

מצאתי מודעה ב-יד 2 של הרכב הבא:

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=479877

מדובר במודל 98 דגם ST עם 160000 ק"מ במצב מצוין, שמורה ללא תאונות או שריטות (אל תתנו להבזק האור להטעות אותכם). הוא רוצה 28 אלף ש"ח עם אופציה אולי גם להתחלף ברכב שלי ושאשלם את ההפרש (מה שמונע ממני גם כאב ראש למכור את שלי במקביל).

אך מה שגרם לי לחשוב לרגע, זה הטמבון השחור בתמונה שלא תואם את צבע הרכב (כחול), כמדומני רכבים אלו בדר"כ באים צבע אחיד (כולל הטמבון), האם זאת נורה אדומה או שיש דגמים שכך יצאו לשוק ?!

האם בכלל כדאי לי להיות סבלני ולנסות לאתר מודל יותר גבוה (99-00) בתקציב שלי ?!

הבנתי שמתיחת הפנים של הרכב הייתה בשנת 2000, למרות שבאתר אירופאי הבנתי שהמתיחה היא משנת 99. (מה נכון?!)

בכל מקרה גם מדובר בדגם עם סאן רוף, מה שגם מוסיף לעניין הרכב.

אשמח לעצותיכם בנידון.

פורסם

התמונות לא ברורות - האם שני הפגושים, הקדמי והאחורי, הם בצבע שחור?

אם כן, זאת לא סיבה לדאגה - בשנים הראשונות הגיעו מכוניות

בגרסאות גימור שונות, כשבגרסה הנמוכה הפגושים לא היו צבועים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא רואה בתמונה שום טמבון שחור.

הטמבון בצבע הרכב חוץ מפס הגנה בצבע שחור עם גימור כסף שככה זה לאורך כל הרכב ב406.

פורסם

אנחנו כנראה לא מדברים על אותו רכב - הנה התמונות של הרכב המדובר באופן ברור - הטמבון הקדמי והאחורי שחורים בניגוד לצבע הרכב:

e_1_1_1_26735_20070824160813.jpg

e_1_1_3_26735_20070824160818.jpg

e_1_1_2_26735_20070824160816.jpg

ראיתי עוד רכבים אותו מודל אותו תת דגם - רק ללא סאן רוף - עם טמבונים בצבע הרכב.

99 אחוז מהרכבים שראיתי הם עם טמבונים בצבע הרכב. (כנראה שאותם 2 רכבים שראיתי עם טמבון שחור - זה כנראה החלפה של המקור מסיבות כלשהן).

הנה רכבים מאותו שנתון 1998 ואותו דגם ST - ואצלהם הטבמון הוא צבע הרכב:

e_1_8_1_86549_20070826100858.jpg

o1_1_1_84346_20070722170746.jpg

1863160_301975.jpg

e_1_1_1_26629_20070815140829.jpg

מה דעתכם בנידון?!

גם לדעתי זה חלק מכל היופי של הרכב, הטמבון השחור נותן הרגשה שהרכב עבר משהו וזה פחות מושך ויזואלית.

(למרות שהסאן רוף ברכב המדובר קצת מפתה - מודה באשמה)

פורסם

למרות שסביר שהטמבון לא מקורי, פוגע בשלמות הקוסמטית ,אני מוצא יתרון

לסוג זה של טמבון. אין צורך בתיקוני צבע מעצבנים כתוצאה ממפגשים לא מתוכננים.

לצבוע טמבון כ-400 ש"ח. (הוצאה מיותרת/ מרגיזה).

פורסם

מה פתאום לקנות אחד כזה.

יש עוד הרבה כאלה למה לך ללכת על זה?

ברור שזה מחשיד , דיברת עם הבעלים ?

ולא שווה לצבוע אחר"כ שאתה רוצה למכור ישאלו אותך "למה צבעת?" תגיד כי המכונית ככה הגיעה מהיד הקודמת עם טמבון שונה?

ואז ישר יגידו תאונה שנדפק בה איזה משהו .

עזוב שטויות פשוט עבור הלאה .

זה לפחות מה שאני הייתי עושה .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לכל הפרנואידים המדובר בחתיכת פלסטיק ובקצת צבע. אני ממליץ לגשת לפחח אמין

עליך ולבדוק אם אין סימנים לתאונה מתחת/ מאחורי הטמבון. באם נקי אז תתחדש

על הרכב.

זכור ,מדובר בקוסמטיקה בלבד(בהסתיגות לעי"ל) וב-3 שעות עבודה .

פורסם

המסך שלך כנראה לא משהו בדינאמיות.

לשלוות נפשך ערכתי מעט את התמונה שהעלית.

יש צבע.

1.jpg

פורסם
לאחר דיון מעמיק באשכול אחר, החלטתי ללכת על על ה-406 (מודלים 97-99) בתקציב עד 30 אלף ש"ח.

מצאתי מודעה ב-יד 2 של הרכב הבא:

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=479877

מדובר במודל 98 דגם ST עם 160000 ק"מ במצב מצוין, שמורה ללא תאונות או שריטות (אל תתנו להבזק האור להטעות אותכם). הוא רוצה 28 אלף ש"ח עם אופציה אולי גם להתחלף ברכב שלי ושאשלם את ההפרש (מה שמונע ממני גם כאב ראש למכור את שלי במקביל).

אך מה שגרם לי לחשוב לרגע, זה הטמבון השחור בתמונה שלא תואם את צבע הרכב (כחול), כמדומני רכבים אלו בדר"כ באים צבע אחיד (כולל הטמבון), האם זאת נורה אדומה או שיש דגמים שכך יצאו לשוק ?!

התמונות שצרפת בהודעה שלאחר מכן לא קשורות, יש שם עירבוביה של מודלים ישנים ומודלים חדשים יותר של ה 406 - ובכולם יש פגושים בצבע הרכב.

להזכירך, אתה קונה רכב בן 10 ! טיבעי שהיו בו מכות פח שתוקנו. ייתכן והפגוש הקדמי הוחלף ואולי בעל הרכב לא צבע אותו והשאיר אותו שחור... זה לא מה שאמור למנוע ממך לקנות את הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הלו, הפגושים בצבע בסדר גמור.

תשימו לב זה צבע כהה בתאורה גרועה.

יש את הפס פלסטיק השחור ושאר הפגוש/חציאית בצבע הרכב.

וגם אם לא אז מה? הרבה אנשים מחליפים פגושים.

ראיתי כבר כמה קיבוצים שצבעו את הפגושים של המכוניות שלהם בשחור באופן יזום.

• תוכן חדש...