Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קניתי מגנזיום יד שניה, כמו שאתם רואים מהתמונות הם במצב לא חדש, אבל כמו שאני חושב זה לא סוף העולם, האם באמת אפשר לתקן חלקית את אותם הפגמים\שיפשופים\פגיעות קלות? אם כן, אז אך? ובעזרת מה? כמובן שאני גם חושב לצבוע אותם, כי שסלבה עשה אך אחרי קריאה של הת'רד שלו עדיין חסרים לי כמה תשובות של "אך".

מאיפה או אך קוראים לחומצה שממיסה את הצבע המקורי של המגנזיום? צריך להוריד את כל הצבע או שרק במקום שרואים מקדימה ולא מאחורה.

צבע יסוד, האם איתו אפשר לתקן את השיפשופים? ואם יש נזילות צבע, אך מתקנים את זה?

הצבע עצמו, איזה צריך?כמה שכבות? וכמו כן איזה לקה צריך? סוג?מקום קניה?

תודה לעוזרים

דני

24082007042.jpg

24082007043.jpg

24082007044.jpg

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בנוגע לשריטות העמוקות, אני מבין שאפשר לשייף בכדי להגיע למצב של שטח חלק אבל השריטה עצמה נשארת, האם אפשר להשתמש בבאדי פילר? או כל חומר מילוי מתקשה אחר?

דני

פורסם

לפני כל דבר תנקה את כל הגאנטים ואז תעריך את הפגמים בגאנטים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כל דבר תנקה את כל הגאנטים ואז תעריך את הפגמים בגאנטים.

רואים את הפגמים ללא השטיפה, השטיפה רק תגלה עוד פגמים קטנים.

דני

פורסם

תראה מה מצאתי בפורום. פרוייקט שמישהו עשה. בהצלחה! הבעיה של היא מילוי הגאנטים בחומר כלשהוא לכן אני ממליץ לך ללכת לאחת החנויות החלפים אולי הם יתנו לך משהו טוב. נראה לי גם שחנויות הקוסמטיקה יעזרו לך, נראה לי שגם חנויות שיפורי רכב יעזור לך. אבל יכול להיות שאפוקסי בצורה של פלסטלינה יכולה לעשות את העבודה, מומלץ לפני הקניה לקרוא הוראות.

בתודה ובהצלחה,

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד...

גם אני יכול לפתוח דפי זהב ולמצוא מישהו שיכול לצבוע לי את הג'אנטים במליון ש"ח, אבל זאת לא המטרה, פניתי לחברי הפורום עם שאלות מסויימות\מדוייקות בכדי שמישהו עם נסיון יענה לי ולא ישלח אותי להסתכל בספר טלפונים.

דני

פורסם

אוקי אז כך

המסיר צבע על בסיס חומצה הינו מסיר צבע על בסיס אתילן כלוריד נמכר בהום סנטר ב40ש"ח אמור להספיק לכל ה4 גלגלים, מה שכן אני חייב לציין שהחומר נוראה לא יציב מבחינה של טילטולים וקצת חום, לכן רצוי אחרי הפתיחה להדביק את הפקק למיכל ע"י מסקנטייפ כי הפקק נוטה להפתחת תחת הלחץ שנוצר תוך כדי "הפלצה" של החומצה לכל כיוון נוראה מסוכן

יש לעבוד עם החומר בביגוד מלאה כולל כפפות משקפי מגן ואפילו מסכה מלאה שמכסה את כל הפנים, כל מגע עם הגוף צורב בצורה מחריפה.

אז אני רואה שזה גם אהיה תחילת פרוייקט DIY.

כל שלה אני יעלה לפה

דני

פורסם

יש מקום שנקרא "פיין ליין" נמצא בת"א ליד רחוב ריבל,

הם תעסקים עם כל משקשור לצביעה.

לך עליהם (לבחור קוראים גידי) הוא מנקה את הגאנט ניקוי חול וצובע באיזה צבע שתרצה.

אני צבעתי 4 ג'נטים של קליאו ויצא פגז.

דניס

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם
יש מקום שנקרא "פיין ליין" נמצא בת"א ליד רחוב ריבל,

הם תעסקים עם כל משקשור לצביעה.

לך עליהם (לבחור קוראים גידי) הוא מנקה את הגאנט ניקוי חול וצובע באיזה צבע שתרצה.

אני צבעתי 4 ג'נטים של קליאו ויצא פגז.

דניס

עלות? תמונות?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...