Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי,סקסו דיזל 99,ידנית עם בעיות חשמל קשות.

לאחרונה,היה לי טפטוף של סולר ממשאבת הסולר המכנית שממוקמת בדיוק מעל האלטרנטור.(איך הצרפתים לא חשבו על זה?)

הטפטוף הזה כבר גרם לי פעם אחת לשריפת האלטרנטור ולאיבוד ההגה כוח,לכן באלטרנטור השני כבר טיפלתי בטפטוף וההגה כוח

חזר לעבוד.

לפני שבוע בערך,הפעלתי את המזגן,המדחס נכנס לעבודה,היתה ירידת סל"ד קלה.ברגע שהעברתי את בורר המהירויות

ל 4-נשמע רעש של קצר.

ההגה כוח הפסיק לעבוד וכמו כן המאורר של המזגן אינו עובד.המדחס עובד.אורות האיתות התחילו לעבוד בצורה הזויה ומהירה פי שניים מהרגיל וברגע שאני לוחץ על הברקס ,אורות לוח השעונים נדלקות ונכבות עם עזיבת הברקס.

בדקתי את הפיוזים שמשותפים למזגן וההגה כוח-אך כולם נמצאו תקינים.

כרגע אין לי לא מזגן ולא הגה כוח-ועייפתי ממכון הכושר על הבוקר כשאני יוצא מהחניה.

נא עזרתכם,אם זה בדרך בה אני יכול לטפל לבדי-אין לי בעיה לפרק ואני אוהב להתעסק עם הרכב או מוסך טוב וזול שיכול לפתור את הבעיה.

תודה

יניב

פורסם

כנראה שנשרף נתיך (פיוז) ובדוק גם אם יש תיבת נתיכים בתא המנוע ואם לא שם נמצא הנתיך השרוף.

אם אכן נמצא נתיך שרוך, אז לאחר החלפתו יש לבדוק אם הוא לא נשרף שוב בהפעלת המאורר הפנימי כי המאורר פגום/מקצר/תפוס. נא עדכננו בתוצאות.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...