Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר גבול ישראל-סיני(מצרים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע לחופשה בשארם אל שייח,ואני מעוניין ליסוע עם האוטו,אין לי מושג בקשר לפרוצדורה של מעבר בגבול עם הרכב,ולכן מבקש עזרה ממכם.

מבקש כול פיסת מידע שעליי לדעת לפני שאני מגיע לגבול.

תודה מראש לכולם.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר

בדוק שברכב אין ולו משהו המזכיר כלי נשק (כדורים מחסנית ריקה)

כנל לגבי חומרים אסורים

הכן רשיון בינלאומי כולל תרגום לרשיון הרכב וביטוח(לא חובה) בממסי רח הרכבת בתל אביב או במסוף הגבול בדוק שעות פתיחה

על הרכב להיות על שמך

כניסה לרכבים כפולי הנעה 4X4 אסורה

הכן כסף מצרי קטן ,מפני שאין עודף במסוף הגבול בטאבה יש עמדת חלפני כספים

תדלק באילת איכות הדלק בסיני "לא טובה"

ישנם כמה תחנות אשר עליך לעבור בגבול המצרי

בדיקת "מהנדס"לרכב

בדיקת הכבודה

מחלקת ההגירה

קבלת לוחית רישוי מצרית(את הלוחית ניתן לשים על לוח השעונים והאחורית על מגש הרמקולים ואין לאבד אותן מכיון ששילמת פיקדון עבורן )

אגרת גבול

וקדימה דרומה

החזיקו את הדרכונים בשלוף מכיון שיהיו כמה נקודות ביקורת אשר יבקשו מכם להציגן במהלך החמישה קלומטר הראשונים

התאזר בסבלנות הענין מתנהל באיטיות והרבה ריצות

כאשר אתה נוסע מאחורי נהג מצרי(בדואי) בלילה והוא מאותת סימן זה מאפשר לך לעקוף ,הנהגים הבאים ממול מכבים את האורות בלילה אז היזהר

השתדל ללון במלון מסודר עם לובי ושומר עקב ההתראות הרבות, הייתי מסיר אפילו את הלוחיות הצהובות

נסיעה טובה

יגאל

פורסם

אני נהג חדש,שנה על הכביש,אני גם יכול לקבל רישיון נהיגה בין לאומי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טוב תודה לכולם,הבנתי שאין לי צורך בכלל ברישיון בין לאומי,כי הרישיון הרגיל תופס גם שם.

אים למישהו יש המצלצות הצעות כיצד לייעל,להקל את המעבר עם הרכב מוזמן לרשום.

תודה מראש.

פורסם
אים למישהו יש המצלצות הצעות כיצד לייעל,להקל את המעבר עם הרכב מוזמן לרשום.

כן , תשאיר את האוטו בבית.....:roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כן אני שואל ברצינות ומחכה לתשובה רצינית באמת,לדעתי זו חוויה בפני עצמה ליסוע עם הרכב,ולפי דעתי גם אין שום סיבה שלא,אך זה רק לדעתי ולכן מבקש לשמוע דעתם של חושבים אחרת.

פורסם

רק תסתכל כמה פרוצדורות יש בשביל לעבור את הגבול.

שלא נדבר על העובדה שבכל מצב יכולים לגנוב לך את האוטו, והנהגים כנראה שלא ממש זהירים.

חוץ מהעובדה שאתה נהג חדש ואין שום סיבה שתצטרך לנהוג כל כך הרבה, זה גם מעייף וגם מסוכן.

פורסם

לפי הפרוצדורה שקראתי היא הרבה יותר קצרה מאשר העמידה בגבול,מי שחווה יודע,בקשר לנהיגה אין לי שום בעיה כי אני נוסע לא לבד ולכן הנסיעה תתחלק בינינו.

יכולים לגנוב את הרכב בכול מקרה,גם פה.

פורסם

אין לך שום סיבה לנסוע לשם עם הרכב. יש מוניות והן זולות ממש. אם זה בשביל ההחוויה.. יש קאמיקזה באילת!:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אתה מודע לזה שהנסיעה לשארם ממעבר הגבול בטאבה היא כ 3 שעות,כן ?

קח גם בחשבון שהכביש המוביל לשארם "כביש החוף" הוא דו מסלולי ואינו מתוחזק כראוי בלשון המעטה.

שים לב כי הבדאווים נוהגים לא בדיוק בשיא הזהירות.

מה שכן סיני היא אחד המקומות המדהימים ואני מבין כל אחד שיוד לשם כשניתן (ואת זה אומר אחד שעשה את ירח הדבש שלו בסיני).

תהנה ובזהירות.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...