Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות B4 עם מנוע 2.0 בת כ-3 עם 40K ק"מ מליסינג.

אממה, אני מכיר את מי שמשתמש ברכב והרכב במצב דנדש והיה בשימושו הפרטי בלבד.

הכי חשוב - הרכב ידני.

(אני מקווה שזה יפתור חלקית את בעיית העגלתיות שלו, מה גם שאשתי, הבריטית, מחרימה מכוניות אוטומטיות...)

אני מייעד את הרכב כרכב המשפחתי הראשי שלי, מתוך כוונה להוריד משמעותית מהקילומטראז' שהקליאו ספורט שלי עושה (שלא תיגמר לפני שיהיה לי כסף למיאטה). אני תמיד הייתי בכיוון של רכב קטן יותר או טנדרון, אבל זו נראית לי הזדמנות לקנות רכב טוב במחיר מעולה.

עד כה הוחלף הקלאץ', ואני יודע שזו בעיה שיש (היתה?) ל-B4 הידניות.

האם מישהו מכיר עוד משו שצריך לבדוק, לבחון לחקור לפני שקונים את רכב מסוג זה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק שתי הערות כלליות (וברורות מאליהן):

א. אתה יודע מי נהג, אבל האם ביררת כיצד טופל על ידי הליסינג? (למשל מי החליף הקלאץ'?)

ב. עשויה להיות בעית חלקים למערכות הידניות (כמו שהיתה לי למשל בעיה להשיג מותחן לכבל קלאץ' למזדה לנטיס 1.8 ידנית) - הייתי מוודא מראש שיש חלפים רלבנטיים במוסך הקרוב למקום מגוריך.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היא בעצם בת 4, לא 3, נכון?

היא בת 40K ק"מ...

כל השאר זה נתונים למחירון.

אם אני זוכר נכון, היא שנת 2004, כלומר בת 4 שנתונים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתאמן שלי היה מאוד להוט לקנות כזו, רק שבמסגרת הליסינג הציעו לו רק את האוטומטית.

אחרי מס' נסיעות מבחן עליה, ובירורים עם מס' בעלים, המסקנה הייתה שהנוחות היא לא על הצד המיטבי (אם זה חשוב לכם),

הגיר האוטומטי מיושן (4 הילוכים) - לא שזה משנה לך, אבל בגדול - הרכב בעל התנהגות כביש טובה למדי ביחס לקבוצה.

לא ידוע לי על מחלות כרוניות שלה.

יכול להיות באמת פשרה טובה להורדת הקילומטראז' של הקליאו !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מאז הפרסום כבר עשיתי נסיעת מבחן וגם פירסמתי את דעתי בפורום (כללי).

בסה"כ מספק לחלוטין לכל שימוש סביר, ואפילו למעלה מזה. לאחר נהיגה ב-6 ידנית (לא BMW, מאזדה...) לא היו לי תקוות, אבל ההבדל שגיר נכון עושה לביצועים של מכונית לא ביצועיסטית הוא מאוד משמעותי.

גם לקרוב המשפחה שלי הציעו רק אוטומטית מהליסינג.

אז הוא שלח להביא והם חזרו עם ידנית...

פורסם

טעות שלי, לא שמתי לב שההודעה ישנה...

ברור שאם הוא היה מתעקש אולי הייתה אופצייה לידני, אבל נוחות הנסיעה חשובה לו יותר מהגיר

(ת"א חיפה על בסיס יומיומי, אופנוע לשאר הזמן).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הבעיה של נוחות הנסיעה היא בחדשות עם הג'אנטים "הספורטיבים" כנראה.

• תוכן חדש...